Megittam mérgemben húzóra egy üveg pálinkát, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néztem a német magyar meccset és annyira felidegesítettem magam rajta, hogy a sör mellé levettem a szekrény tetejéről a néhány éve érlelt alma pálinkát és akkorát húztam rajta, hogy majdnem az egész üveg kiürült.
Most egy jó ideje szédülök, alig bírok egyenesen menni. Mit tegyek? Hányni nem kell, nem is fogok. Ittam már egy csomó vizet azóta és pisiltem is.
jún. 19. 22:31
11/17 anonim válasza:
Láttam már féldecis és 5 literes üveget is, nem mindegy.
12/17 anonim válasza:
#7 ezt én is megléptem itt párszor, reggel szembesülök vele, és dereng, hogy türelmesen javítgatom, még fogalmazgatok is közben... Néhány elég fura nyelvtani kivitelezés, igenév torlódás, meg stílusbeli furcsaságok, már-már petersoni egzaktkodások be-becsusszannak, de abból csak számomra derül ki, hogy "á bakker, full rotty", te csak egy n+1-edik hülyét látsz. :)
14/17 A kérdező kommentje:
7 decis üveg volt de nem volt teljesen tele, illetve amikor belehúztam egyet akkor se ürült ki teljesen. A felét ittam meg kb húzóra.
Egyébként igen, jobban vagyok. Éjjel felriadtam, hogy szomjas vagyok de aztán visszafeküdtem és kialudtam magam.
jún. 20. 08:33
15/17 anonim válasza:
Meg fogsz krepálni alkoholmérgezésben.
16/17 anonim válasza:
Igyál jó sok vizet és nem leszel annyira részeg.
17/17 anonim válasza:
Megittál egy tüskét, és ezen hisztizel?
Hogyha HÚZÓRA megittál volna a sör mellé egy üveg pálinkát - 0,75 -, akkor 99%-ban meghalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!