Hát..Nem olyan biztos,hogy az ereje miatt fogott az ki rajta.Mert sajnos sokan beledobálják a penészles,rothadt,piszkos gyümölcsöt is a cefrébe.Aztán a végeredmény meg lesz amilyen lesz..
júl. 17. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 Phoney válasza:
A "hagyományos házipálinka" a gyakorlatban sajnos a szocializmus házipálinkáit jelenti (amiből persze akkor is volt jobb és rosszabb), de az általában 50-52%-re hagyták, vagy rosszabb esetben eleve annyira főzték.
Egy vérbeli átkosbeli házi viszont nem azért fog ki a haveroddal, mert 50 fokos, hanem mert jobban mar benne az ecet és az etil-acetát, mint az 50% alkohol... egy hibátlan 50 fokos pálinkát általában könnyebb lehúzni, mint a 2020-as évek csóri szar "alapwhiskyjeit". (Egyébként a tényleg jó whiskyk többnyire szintén 40 fok fölött vannak, néha 50 fölött is.)
júl. 17. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 anonim válasza:
ittam én már 70%-osat is. Ha van fokolója a főzőnek, akkor beállítja kb. 40%-ra, mert ha árulja, akkor jobb a csapvizet eladni pálinkaként.
júl. 17. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
50-52%-os.
júl. 17. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
52
júl. 17. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
Hivatalosan 48-52 fokos a házi pálinka.
Azt nem hiszem hogy whiskey után nem bírt a pálinkával.
Ott inkább minőségileg volt gond.
júl. 18. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Mi mindig 55-re fokoljuk
júl. 28. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
A rendes pálinkát arról ismered meg, hogy semmi grimasz az arcokon, inkább egy jó kilégzés kíséri, és akármilyen 52% az ABV, el tud mindenki kezdeni beszélni utána, nincs karc, legfeljebb egy enyhén lángoló nyelőcső, az se sokáig. Ne érts félre, én nem szeretem a töményeket, sörön el tudok lenni, de ha tudom, hogy ezt a minőséget kínálják, egyet szívesen elfogadok, és nagyra értékelem a készítője munkáját, amit szavakkal se mulasztok el minél érzékletesebben kifejezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!