Van, akinél az alábbi két feltételnek teljesülnie kell, hogy (akár csak kis mennyiségű) alkoholt igyon?
1. Másnap ne legyen munkanap.
2. Legalább még egy valaki iszik vele (családtag, barát, ismerős, a lényeg, hogy ne egyedül).
Egyedül soha nem iszom.
Úgy meg végképp nem, hogy másnap nem tudja dolgozni, haar nálam az ivás soha nem jelent berúgást, egy-két pohár bolr vagy sör a maximum.
Gyakran iszom egyedül egy valamit hétköznapokon is, de általában ez egy cider, valami gyümölcsös sör vagy ilyesmi. Egynél többet nem szoktam, egyetlen egyszer sikerült félig berúgnom egy random kedden kb, amikor a szülinapomra kapott roséból maradt majdnem egy teljes üveg és annyira finom volt, hogy véletlenül megittam az egészet🤷♀️🤷♀️🤷♀️
De egyébként nem is tartok itthon alkoholt, hazafele szoktam néha venni egyet, ha épp olyan kedvem van, amíg tart ez a meleg idő, télen inkább teázom.
Nálam nem kell teljesülnie persze nem is aljasodom le.
De egy jó meccs alatt lemegy pár sör.
Iszom egyedül általában 1-1,5 dl bort a vacsorához és ennyi.
Vagy este kiülök egy sörrel az erkélyre. A másnapi munka nem gáz, mert sohasem aljasodom le annyira, hogy ne tudjak melózni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!