Én 15 éves koromban kezdtem el járni bulizni. 2-3 évig havonta 1-2 alkalommal, akkor ittunk.
Kb 18 éves koromtól elég rendesen felerősödött a dolog, voltak hónapok, amikor minden nap ittunk nem is keveset. Jelentem nem vagyok alkesz azóta sem, mostanában már (30+) havi max 1 sör az adagom, néha még annyi sem.
#8 hasonlóképpen működök én is, valahogy kár az elejéért, ha nincs befejezve, vagy ilyesmi... Lehetőség szerint tolj közepes gerezdnyi tört vagy reszelt fokhagymát ketchup/mustár/majonéz/torma/bármi(gulyáskrém b+) egyébbe rejtve, valami rendes sülthöz, még vedelés közben vagy előtt, és csoda történik reggel, főleg ha elfogadható minőséget iszogatsz (kommerszből nekem a Soproni IPA olyan, hogy még alig eszegetve is enyhe a másnapja). Lehet úgy is, hogy valami eleve nyers fokhagymás (uborkasaláta) megy be sok, vagy úgy, hogy tekersz a recepten, pl pörköltnek jól áll kiló húsonként két gerezd lángkioltáskor beletörve/-reszelve, brassói meg kimondottan másképp nem is jó.
Tizenévesen párnaponta bebombáztunk spanommal, asszem 16-ok lehettünk. Mostanában kezdek nagyon visszatérni ehhez, csak már nem tudok leállni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!