Ha most megiszok vagy 3dl 47%-os pálinkát akkor holnap 13-14 óra körül ha megállít a rendőr már nullát fogok fújni?
Figyelt kérdés
Nagyon rugózok most ezen. Holnap délután vezetnem kell. Nem sokat csak a szomszéd faluba kell átugornom, de a fene se tudja.2023. máj. 19. 22:24
A kérdező szavazást indított:
Akkorra már nullát fogsz fújni simán
Tuti nem fogsz nullát fújni ennyi alkoholtól
17 szavazat
1/9 anonim válasza:
ha ennyire filózol rajta miért nem állsz meg 1.5 decinél?
annak tuti nem lesz nyoma, de sztem a 3-nak se...
2/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2023. máj. 19. 22:50
3/9 anonim válasza:
Az emberek szervezete nem egyforma gyorsan bontja le az alkoholt. Meg az sem mellékes, hogy 48 vagy 120 kilós vagy-e. [link]
4/9 A kérdező kommentje:
70 kilo vagyok.
A kalkulátor alapján holnap 11 órára ürül ki.
Egyébként már túl vagyok rajta, lehúztam gyorsan.
2023. máj. 19. 23:27
5/9 anonim válasza:
4# Ez jó ötlet volt, túllenni rajta,
"lehúztam gyorsan" 😁🤓
6/9 anonim válasza:
Mar ha igaz volna, ugyanolyan gyorsan jonne visszafele.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 nem húzóra ittam meg hanem hubis pohárból pár percenként újratöltve.
Nem olyan sok az a 3 deci...
2023. máj. 20. 09:17
8/9 anonim válasza:
az 6 feles pár perc különbséggel egy 70 kilós emberre... dehogy sok :D
9/9 anonim válasza:
6 feles csak úgy napindítónak! Úristen!
Szerintem te alkoholista vagy és az ilyeneknél át vannak itatva még a hajszálaik is, ... de ez a te dolgod.
Fentiek tudatában én a helyedben nem ülnék bele abba az autóba amit te vezetsz!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!