Hogyan szoktátok ütemezni az italaitokat?
Figyelt kérdés
Ha például van egy erősebb és egy rövidebb ital (például két sör és fél üveg bor), akkor először innátok meg a bort, és utána a két sört, vagy előbb egy sört, aztán a bort, majd egy másik sört, vagy előbb a két sört, és utána később a bort?2023. máj. 13. 20:38
1/9 anonim válasza:
Ha van jó italom, aminek kíváncsi vagyok az ízére, azt az elején iszom, aztán mikor már be vagyok rúgva, jöhetnek a gyatrább lőrék, hogy szinten tartsam magamat.
2/9 anonim válasza:
először a söröket innám meg, hogy a szénsavas alkohol előbb megcsapja a fejem :) aztán jöhet a borovicska ;)
3/9 anonim válasza:
Tömény max az elején, ha tényleg valamiért sietni kell vagy nagy hátránnyal indulok... Inkább sörből több, több csöveléstől még nem lett senkinek gyomorfekélye.
4/9 anonim válasza:
Először érjük el valahogy a szintet, utána tartsuk meg, de ne fokozzuk már túlságosan. Ergo tömény az elején, aztán a sör.
5/9 anonim válasza:
Bort a sörre, idd egyszerre,
Sört a borra, hagyd máskorra!
6/9 A kérdező kommentje:
Végülis elfogyott minden tegnap 😆
Megittam a fél üveg bor felét, aztán egy sört (egy erőset), aztán a bor másik felét, utána pedig a világos sört befejezésül: kicsit el is telített, szóval még fent voltam egy darabig, meg dolgoztam pár dolgon, aztán alvás 😴😄
2023. máj. 14. 14:58
8/9 anonim válasza:
Én mindig a gyengébbet iszom először és úgy haladok. Nem biztos hogy logikus, de nekem berögződés.
9/9 anonim válasza:
mindent egyszerre, aztán ha már okádtam jöhet a többi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!