Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szoktátok ütemezni az...

Hogyan szoktátok ütemezni az italaitokat?

Figyelt kérdés
Ha például van egy erősebb és egy rövidebb ital (például két sör és fél üveg bor), akkor először innátok meg a bort, és utána a két sört, vagy előbb egy sört, aztán a bort, majd egy másik sört, vagy előbb a két sört, és utána később a bort?

2023. máj. 13. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van jó italom, aminek kíváncsi vagyok az ízére, azt az elején iszom, aztán mikor már be vagyok rúgva, jöhetnek a gyatrább lőrék, hogy szinten tartsam magamat.
2023. máj. 13. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
először a söröket innám meg, hogy a szénsavas alkohol előbb megcsapja a fejem :) aztán jöhet a borovicska ;)
2023. máj. 13. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tömény max az elején, ha tényleg valamiért sietni kell vagy nagy hátránnyal indulok... Inkább sörből több, több csöveléstől még nem lett senkinek gyomorfekélye.
2023. máj. 13. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Először érjük el valahogy a szintet, utána tartsuk meg, de ne fokozzuk már túlságosan. Ergo tömény az elején, aztán a sör.
2023. máj. 13. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Bort a sörre, idd egyszerre,

Sört a borra, hagyd máskorra!

2023. máj. 14. 11:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Végülis elfogyott minden tegnap 😆

Megittam a fél üveg bor felét, aztán egy sört (egy erőset), aztán a bor másik felét, utána pedig a világos sört befejezésül: kicsit el is telített, szóval még fent voltam egy darabig, meg dolgoztam pár dolgon, aztán alvás 😴😄

2023. máj. 14. 14:58
 7/9 Zora1 válasza:
minél hamarabb, hadd kábuljak
2023. máj. 16. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig a gyengébbet iszom először és úgy haladok. Nem biztos hogy logikus, de nekem berögződés.
2023. máj. 18. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
mindent egyszerre, aztán ha már okádtam jöhet a többi
2023. máj. 29. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!