Melyik a legfinomabb rum?
attól függ mihez.. :D én malibut is nagyon szeretem.. de kifejezetten a mangós ananászos tiki rumot szeretem a legjobban a captaintől felesezni.. :D
nem mindegy h koktélba, vagy magába szeretnéd inni :) ha nem vagy nagy rumos, inkább fehér rumot ajánlok, vagy ízesítettet
Hát nálam ezek belépőbb szintűek amiket írtál, ami valamivel ízesítve van azt hagyjuk, mint "rum".
Plantation, Kraken, Diplomatico, ilyesmi színvonal mentén érdekel, hogy kinek melyik a legfinomabb.
1-es vagyok:) nem írtad milyen szinten vagy vele, nem átlag h emberek ismernek többet :)
én koktélokhoz Krakent használok a bárban alapnak, ez nálunk szokás :)
Dictadort szoktunk használni enyhítőnek
A don Papa rumokat gyakran kérik felesezéshez, de alapjáraton az ízük elég felszínes, gyenge
illetve a bumbu se egy rossz rum, kifejezetten egyedi íze van :)
Nem vagyok nagy rumos, de ha minőség kell, akkor Plantation vagy Ron Zacapa.
Rumszerű likőrnek, főleg nőknek, édesszájúaknak ajándékba jó a Damoiseau Les Arrangés sora, nagyon dekoratív.
Mondjuk a Kraken is ízesített, mivel az ún. „spiced rum” ízét a fűszerek adják, az alap meg egy "papíron rum" tisztaszesz :)
Nekem egyébként a „mainstreamebb” márkák közül az El Dorado sorozat volt verhetetlen, meg régen a Flor de Cana is, de az már jó pár éve átment kínosba, amikor a valódi korjelöléseket fantasy számokra cserélték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!