Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szereted a sört? Mennyit...

Szereted a sört? Mennyit szoktál inni belőle, és melyik a kedvenced?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Alkoholmentes, gyümis, vagy barna.
2022. okt. 30. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
3-4 doboz naponta! Riesenbrau de nem azért mert olcsó mert ma már nem az 300Ft manapság az is!
2022. okt. 30. 20:50
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
Napi egy. Néha kettő.
2022. okt. 31. 10:44
 4/6 anonim válasza:
Imádom. Általában heti 3 dobozzal fogyasztom. Kedvenceim közé tartozik a Zlatý Bažant 12, Staropramen Jedenáctka és a Lidl-s Steam Brew German Red.
2022. okt. 31. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
ritkán iszok de akkor csak is sört. Láger, ipa, apa , stb mindet imádom
2022. okt. 31. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Sima szűrt világos, az az igazi sör, meg szerintem ízre is jobb, mint a barna! Fontos az íz összhatása, meg hogy igazi komló (is) legyen benne, ne (csak) kivonat! És bár nem vagyok alkesz, de a kissé spicces állapot miatt az erősebbeket részesítem előnyben, így a kedvenceimből 5% az alsó határ, mindezekkel együtt pedig sok van:

Borsodi Mester

Soproni 1895

Dreher IPA

Dreher Bitter Lager

Beck’s

Gösser

Zipfer

Stella Artois

Carlsberg

Asahi

Peroni

Leffe

DAB

Konrad

Svijany

Tiltott Csíki Sör / Székely Sör

Faxe Royal

Arany Korsó 5%

Argus Gold

Általában hetente max. 3-4 doboz sört szoktam meginni, vagy kevesebbet, kivéve ha valami buli van, akkor csak aznap simán lemegy legalább 3 dobozzal!

2022. nov. 6. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!