Szereted a sört? Mennyit szoktál inni belőle, és melyik a kedvenced?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:14
1/6 anonim válasza:
Alkoholmentes, gyümis, vagy barna.
2/6 anonim válasza:
3-4 doboz naponta! Riesenbrau de nem azért mert olcsó mert ma már nem az 300Ft manapság az is!
4/6 anonim válasza:
Imádom. Általában heti 3 dobozzal fogyasztom. Kedvenceim közé tartozik a Zlatý Bažant 12, Staropramen Jedenáctka és a Lidl-s Steam Brew German Red.
5/6 anonim válasza:
ritkán iszok de akkor csak is sört. Láger, ipa, apa , stb mindet imádom
6/6 anonim válasza:
Sima szűrt világos, az az igazi sör, meg szerintem ízre is jobb, mint a barna! Fontos az íz összhatása, meg hogy igazi komló (is) legyen benne, ne (csak) kivonat! És bár nem vagyok alkesz, de a kissé spicces állapot miatt az erősebbeket részesítem előnyben, így a kedvenceimből 5% az alsó határ, mindezekkel együtt pedig sok van:
Borsodi Mester
Soproni 1895
Dreher IPA
Dreher Bitter Lager
Beck’s
Gösser
Zipfer
Stella Artois
Carlsberg
Asahi
Peroni
Leffe
DAB
Konrad
Svijany
Tiltott Csíki Sör / Székely Sör
Faxe Royal
Arany Korsó 5%
Argus Gold
Általában hetente max. 3-4 doboz sört szoktam meginni, vagy kevesebbet, kivéve ha valami buli van, akkor csak aznap simán lemegy legalább 3 dobozzal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!