Baj, ha nyáron csak sört iszok?
Figyelt kérdés
Nem viszem túlzásba, naponta csak kb 5-6 dobozt iszok meg.2022. júl. 21. 00:01
21/23 anonim válasza:
Figyeljél ide. Reggel amikor felkelsz minél hamarabb igyál meg 6 doboz sört és azzal a lendülettel pattanj fel egy Ukrajnába tartó vonatra. Ha minden jól megy mire megérkezel beüt a pia és szokás szerint beesel majd egy árokba. Na ott kússzál végig és mire kijózanodsz azt fogod észrevenni, hogy elfoglaltad Donyeck városát.
22/23 anonim válasza:
Ha tényleg semmi mást nem iszol mellé egész nyáron, a dehidratáltság előbb fog gondot okozni, mint maga az alkoholizmus. Sőt igazából nem tudom, hogy jutottál el július végéig kiszáradás nélkül.
Maradj meg 1-2 sörnél naponta, heti 1 napot hagyj ki teljesen, és igyál mellé sok vizet. Értem én, hogy 40 fokban jól esik a sör, én is majdnem minden nap iszom, de a vízre meg szimplán csak szüksége van a szervezetednek.
23/23 anonim válasza:
"csak kb 5-6 dobozt iszok meg."
Üdv az alkoholisták klubjába. Ha szeretnél kiszáradni és leégni, akkor jó irányba haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!