Kb 1,5 hónapig nem testápolóztam a nyáron. Mert kórházban voltam. Nagyon száraz a lábam szára. Lehet hogy a gyógyszerek miatt is. Vettem olajat, testápolót, nem igazán használtak pedig nem voltak olcsók. Pedig inni iszok eleget. Mit kéne használjak?
Szia!
Az is fontos, mivel fürdesz. Az én bőröm extrém száraz, nekem elég jól bevált a DM-ben kapható Alverde kismama krémtusfürdő (vadmályvás, a baba cuccok között található, nem a többi Alverde tusfürdő közt!)Ez az: [link]
A kismama-termékcsalád többi tagját nem próbáltam.
Azt tudnod kell, hogy lehet száraz a bőr a vízhiánytól és a zsírhiánytól is. Még valami a tusihoz: Nem habzik, az állagát szokni kell, de ha valaki eléggé szenved, nyitottabbá válik :) Én át szoktam tölteni egy régi pumpás flakonba, és kb. 1/4-nyi vagy 1/3-nyi vizet is keverek hozzá, így könnyebb eloszlatni. A vizes tenyérből szeret máskülönben kicsúszni.
Testápolásra pedig ez: [link] Ha lehet, naponta többször is használd eleinte, ahogy érzed. Sűrű, tápláló krém. Egy álom! :) Kézkrémként is nagyon jó. Ennek a fajtának testápolóolaját kipróbáltam, de nekem nem vált be, mert az csak zsírosít, de nem hidratál.
Remélem, segíthettem! Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!