Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyáron a sok buli miatt...

Nyáron a sok buli miatt gyakran iszok alkoholt. Szerintetek lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok alkoholfüggő. Viszont 2-3 hetente általában mindig buli van mostanában. Ott pedig a hangulat miatt általában mindig elfogy egy kevés alkohol. Enyhe szédülésig és kicsit jobb kedvűre szoktam magam inni de többet sose. Ezt így csinálom már nyár eleje óta. Nagyon bűntudatom lett az elmúlt 1-2 napban. Egyáltalán nincs semmi elvonási tünetem de félek, hogy ez az egészségem rovására megy. Egyébként sportolok és próbálok egészségesen élni. Viszont néha jó kikapcsolódni. Szerintetek ennek ennyi idő alatt lett valami káros hatása? Mi a véleményetek? Fiatalként ti is ezt csináltátok?

18 éves fiú vagyok

2022. jún. 30. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőle bajod, de igyál sok vizet másnap.
2022. jún. 30. 22:05
 2/5 anonim válasza:
100%
Sok bajod nem lesz tőle, csak mértékkel kell inni.
2022. jún. 30. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre.
2022. jún. 30. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Cirka 10 éve napiszinten megiszok 4 doboz sört. Kutya bajom. Szerinted, ha te ezt 2-3 hetente csinálod?!
2022. júl. 1. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
Ha alkohol nélkül nem bírod magad jól érezni, akkor elég gyenge színvonalú bulik azok.
2022. júl. 1. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!