Csak buliba cigizni kevésbé rossz mint minden nap, igaz?
Figyelt kérdés
Nem cigizek, de bulikba elszívok egy este alatt 10-12 szál cigit, mondjuk minden héten szombaton, vagy minden második héten, de amúgy meg soha.
Ez így azért nem olyan gáz igaz? Mert hát van aki napi szinten szív el ettől jóval többet.
19 éves fiú vagyok
2022. máj. 20. 09:38
1/4 anonim válasza:
Hat így se tesz jót, de értelemszerűen minél többez szívsz, annál többet árt az egészségednek.
2/4 anonim válasza:
10 szálnál kevésbé ártalmas a 8 szál, a 8-nál meg a 6.
1 szál károsabb, mint nulla, de kevésbé káros, mint 2.:)
Ehhez azért nem kell kvantumfizika professzornak lenni.:)
4/4 anonim válasza:
Egy darabig csináltam, de sosem szoktam rá. Amikor elkezdtem rendszeresen sportolni, akkor teljesen kikopott a cigi az életemből. Tudom, hogy az éjszakai élethez kell, mert ébren tart, de előbb utóbb az éjszakai élet sem kell már :D másban lelsz boldogságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!