Baj, ha nyáron csak sört iszok?
Figyelt kérdés
Nem viszem túlzásba, naponta csak kb 5-6 dobozt iszok meg.2022. júl. 21. 00:01
1/23 anonim válasza:
Az azért elég sok
Időnként belefér, de hogy minden nap ennyit igyál, az rengeteg. Az pedig, hogy úgy érzed, ez nem túlzás, csak rátesz még egy lapáttal
A csak sör alatt azt érted, víz helyett? Mert ez a mennyiség nagyjából ezt jelenti
Nem tudom, mit dolgozol, de az is fura, hogy így beengednek a munkahelyre
A saját érdekedben érdemes ebből visszavenni
2/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sose részeg, mert nem egyszerre iszom.
2022. júl. 21. 00:15
3/23 anonim válasza:
De mindig van a szervezetedben alkohol
Lehet, hogy nem vagy részeg, de az állandó alkohol nem tesz jót, rövid távon se, nem hogy hosszabb távon
4/23 anonim válasza:
Az alkoholizmus komoly probléma, nem kellene napi szinten inni.
Amúgy meg a sör vízhajtó, amit kellene pótolni.
5/23 anonim válasza:
Dehogy baj! Igyad nyugodtan!
Üdvözlettel: Alkohol István, marketingvezető, xy sörgyár
de szólíts csak Alkohol Istának
6/23 anonim válasza:
Baj.Ha még nem is most,de majd egyszer később úgyis megérzed a hatását. (mármint nem a sörnek,hanem a tettednek)
8/23 anonim válasza:
Akkor baj, amikor tényleg abba akarod hagyni, aztán kiderül, hogy mégsem.
9/23 anonim válasza:
3 liter sör tüskével - teljesen jó
10/23 anonim válasza:
az a baj főként, hogy a sör amúgy dehidratál, azaz hiába esik jól, vizet nem kap tőle a szervezeted. 1-1 buli alkalmával 1-2 sört ittam (amúgy nem igazán szeretem), de a végére úgy kiszáradt tőle a szám, hogy inkább vizet ittam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!