Magamból indulok ki hogy ezt én gimitől kezdve ittam, mert mindenki ezt itta társaságban, de 28 évesnek kellett lennem hogy be merjem vállalni hogy ezt én nem iszom tovább mert igazából soha nem ízlett, csak hát nem akartam kilógni a sorból.
Lehet akiknek ugyanígy nem ízlik, csak egyszerűen a társasági élet nyomása nem engedi hogy bevallják maguknak?
Szerintem nagyon sok piával így vannak az emberek. Én nem szeretem az alkoholt, nagyjából egyiknek sincs jó íze. Nem tudom, hogyan lehet szeretni az ízüket, max az ilyen ízesített italoknak vagy likőröknek van jó íze...
2022. máj. 24. 15:44
2/13 anonim válasza:
Én nem fogyasztok alkoholt, de alkoholmentes sört rendszeresen iszom, kifejezetten szeretem az ízét. A férjem is szereti, ő rendeset iszik néha.
2022. máj. 24. 15:46
3/13 anonim válasza:
Sok önértékhiányos egyén van, aki csak azért vedeli a sört, mert mások is.
2022. máj. 24. 15:53
4/13 anonim válasza:
A sör is olyan mint a bor. Vannak minőségi sörök is amelyiknek az íze szerethető is lehet. Az olcsó rossz minőségüek nyilván nem ízletesek. Borból is van olyan ami szerintem finom. Sörből is ittam már olyat ami kezműves finom sör volt. De egyébként megértelek, az ilyen átlag sör ízt én sem kedvelem.
2022. máj. 24. 16:07
5/13 anonim válasza:
Dehogy iszok én sört, rossz az íze, divatpia csak
whiskyt kell inni a gyászba ma ünneplek 3 napig iszok
2022. máj. 24. 18:32
6/13 anonim válasza:
Igen, sokan azért söröznek, mert nem akarnak kilógni a sorból. Ez a valahova tartozni dolog van ebben az egészben. Én nem iszom alkoholt egyáltalán, és sokszor megkaptam sajnos, hogy "legyél már férfi", "ne kéresd már magad", "beteg vagy?" stb. megjegyzéseket. Ezt nem sokan képesek hosszútávon elviselni és inkább isznak, még akkor is, ha nem ízlik nekik. Írtam ezzel kapcsolatban, akit érdekel: [link]
2022. máj. 24. 18:34
7/13 anonim válasza:
Minél többször rúgsz be sörrel annál finomabb lesz az íze. Ugyanez vodkával, pálinkával stb.. (Tapasztalat)
2022. máj. 24. 21:00
8/13 anonim válasza:
Bár én alapból nem szeretem a keserű dolgokat, de azért van pár kivétel, és a sör pont ilyen! Persze az se mindegy, hogy mennyire keserű, a lágy annak jönnek be, de úgy általánosságban szeretem a sört, kifejezetten jólesik, itthon egymagam is szoktam néha iszogatni, amikor megkívánom!
És én meg pont hogy divatból nem innék soha, nagy hülyeségnek tartom! Ha nem szeretném, akkor nem innék, és abszolút nem érdekelne mások véleménye - ha nem, akkor nem, ennyi! De szeretem, szóval nincs ez az opció!
2022. máj. 24. 21:50
9/13 anonim válasza:
Jól tud esni nagy melegben. Télen eszembe sem jutna.
2022. máj. 24. 22:03
10/13 anonim válasza:
Itt Bajorországban inkább víz helyett isszák, meg minden helyett is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!