Házilag készített Martiniba mikor kell beletenni a borkénsavat? Ezt olvastam valahol,de már nem találom ezt a receptet.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 08:04
3/7 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem,hogy a letisztulás végett teszi bele.
2022. ápr. 5. 08:11
4/7 anonim válasza:
Egy kis hipó is jó lenne még bele??!?!?!??!?
Miért akarsz vegyszereket tenni bele, aminek semmi keresnivalója ott?
5/7 A kérdező kommentje:
A 4-esnek köszönöm a jótanácsát,nem én találtam ki,azért tettem fel a kérdést mert nekem is furcsa volt.
2022. ápr. 5. 10:46
6/7 Phoney válasza:
Borkénsav nem létezik, az borkősav akart lenni, de ilyen receptet inkább ne csinálj.
A legendás "házi martini" eredetileg úgy születhetett, hogy valaki 0 tudással nekiállt "rizsbort" csinálni, aztán amikor a pancsolmánya undorító lett, akkor addig ízesítette mindenfélével, amíg szerinte a Martini Bianco-ra emlékeztetett a végeredmény. De csak szerinte.
A Martini egy vermut; ha tényleg azt akarnál csinálni, akkor könnyű száraz fehérborból indulnál ki, aminek éppen alacsony a savtartalma, véletlenül se akarnád borkősavval meglőni.
7/7 anonim válasza:
A legvégén, kb, mint a marhapörköltbe a vörösbort.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!