Fröccs vagy sör? Esetleg hosszúlépés?
Figyelt kérdés
Melyiket fogyasztod szívesebben?2022. márc. 28. 22:37
1/11 franciasrac válasza:
Fröccsöt soha nem kóstoltam, itt nagyon nem népszerű. Én főleg kézzel készített bort és sört iszok a szüleimmel, a Picon és a kir is tetszenek
2/11 neincat válasza:
Házmester, fehér száraz borból
3/11 anonim válasza:
A fröccs és a sör közül inkább a sör, de megiszom a feöccsöt is, viszont a bort magában (ha jó minőségű) nagyon szeretem. :)
4/11 anonim válasza:
Csapvíz, vagy gyümölcslé. De inkább csapvíz.
5/11 anonim válasza:
Egyiket sem. Hiszed vagy sem, nem mindenki alkoholista.
6/11 anonim válasza:
Sör. Ha bort iszom, biztos hányni fogok.
7/11 anonim válasza:
Na látom négyes és én le vagyunk nullázva, mert kilógunk a sorból. Tipikus... Na mindegy, menjetek vedelni és kellemes alkoholmérgezést, idióták.
8/11 anonim válasza:
Kulturáltan is lehet alkoholt fogyasztani. Nem kellene egyből ítélkezni.
Egyébként meg attól, hogy valaki nem fogyaszt alkoholt, nem lesz jobb ember. Nem csak a túlzott alkoholfogyasztásban mutatkozhat meg az emberi gyengeség, hanem még ezer más dolognak lehet a rabja az ember. Szerintem nézzetek magatokba! És ne lepődjetek meg azon, hogy lepontoznak, ha nem a kérdésre válaszoltok.
9/11 anonim válasza:
Pedig én válaszoltam a kérdésre, ami az volt, hogy egyik sem.
10/11 anonim válasza:
7-es! Felhuszonhármaztalak az előbb, de azért megihatok tíz hosszúlépést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!