Az alábbi rum mivel jó még Colán kívül?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy a következő rum mivel jó még keverve a Colán kívül: Bacardi Carta Blanca rum 37,5%2022. febr. 25. 12:06
2/5 anonim válasza:
gyömbérrel +lime-al (cuba libre koktél kóla helyett gyomberrel), de mióta a kinley gyömbér receptjét is változtatták (édesítőszeresebb), azóta nem tudom vele meginni.
3/5 Phoney válasza:
Limonádéval, csak az édesítés és a citrom egyaránt több legyen benne, mintha natúrban innád. Mehet rá egy kis fahéj is, illetve még jobb, ha forró limonádénak készíted el.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Gyömbér, ananászlé, narancslé. Én inkább a fűszeres rumot szeretem, az tökjó almalével is. De az egyik legjobb párosítás a rendes ginger ale, mondjuk az Old Jamaica, dobozos kiszerelésben szokott lenni kínai vegyedsboltban meg Roniban, érdemes kipróbálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!