Hogyan alakithatnam at az alabbi receptet, hogy puha maradjon a kakaoscsiga?
Figyelt kérdés
Ezt a receptet sutottem meg - [link] itt azt irjak, hogyha boven kerul ra kokusz zsir akkor nem lesz szaraz. Tettem ra boven, ketszer is megsutottem de nem igazan maradt puha kihules utan.. :( valami otlet? Hasznaljak vajat inkabb a kokusz zsir helyett?2018. nov. 8. 18:11
1/3 anonim válasza:
Én a kakaós csigát sütés után mindig "meglocsolom" vaníliás cukros tejjel, így másnapra is finom, puha marad.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi ezt kiprobalom! 😊
2018. nov. 8. 20:46
3/3 anonim válasza:
Az első jól mondja. Sőt sósakat sima vízzel is megszoktam kenni szilikonos kenővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!