Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan alakithatnam at az...

Hogyan alakithatnam at az alabbi receptet, hogy puha maradjon a kakaoscsiga?

Figyelt kérdés
Ezt a receptet sutottem meg - [link] itt azt irjak, hogyha boven kerul ra kokusz zsir akkor nem lesz szaraz. Tettem ra boven, ketszer is megsutottem de nem igazan maradt puha kihules utan.. :( valami otlet? Hasznaljak vajat inkabb a kokusz zsir helyett?
2018. nov. 8. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a kakaós csigát sütés után mindig "meglocsolom" vaníliás cukros tejjel, így másnapra is finom, puha marad.
2018. nov. 8. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi ezt kiprobalom! 😊
2018. nov. 8. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első jól mondja. Sőt sósakat sima vízzel is megszoktam kenni szilikonos kenővel.
2018. nov. 9. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!