Ha zabpehelyből csinálok kekszet, aki az a sütés után puha, vagy ropogós lesz?
Figyelt kérdés
Vagy érdemes előtte valamibe beàztatni a zabot?2018. márc. 3. 02:16
1/2 anonim válasza:
Ritkán használok zabot, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ez recept kérdése. Beáztatni alapvetően felesleges.
2/2 anonim válasza:
Nem kell beáztatni a zabot. A nedves összetevőktől puhul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!