Veletek volt már ilyen?
Aki berúgott, annak vannak érdekes történetei. Egyszer annyira sikerült leinnom magam, hogy egy játszótér közepén adtam ki magamból a felesleget, de volt, hogy még meg sem ittam az egyik sörömet, átmentem egy másik kocsmába, kértem a következőt, és összeöntöttem őket, aztán megkínáltam egy hajléktalant vele, és miután ivott, kiöntöttem az összeset. :D
De többször mentem dohányboltba félrészegen, az is elég vicces. (nyáron egyszál gatyában, mezítláb)
Egyszer suliban volt buli (ráadásul vallásos iskola), és kiugrottunk inni, hát, több tanár is megkérdezte utána, hogy mit ittunk. :D
De a te történetedhez hasonló, hogy egyszer a Copa America döntő alatt rúgtam be, és olyanokat írtam lányoknak, amit nagyon nem kellett volna.
A szülőkkel kapcsolatban pedig annyi, hogy a játszóteres incidens után fel kellett hívnom apukámat este 11-kor, miközben másnap 4-kor kelt, hogy baj van, nem tudok hazamenni. Sose voltam még olyan megalázó helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!