Ha valaki alkoholt venni, és kiderül, hogy 18 év alatti, akkor megbüntetik vagy csak nem adják ki neki az akoholt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 15:02
1/8 anonim válasza:
Pako.
Te mar boven elmultal 18.
Vagy most vennel eloszor alkoholt?
2/8 A kérdező kommentje:
*alkoholt akar venni
Én nem támogatom az alkoholfogyasztást, már elmúltam 18, de egyik barátom akar alkoholt venni 18 év alatt én meg le akarom őt beszélni róla azzal, hogy lehet belőle rendőrségi ügy.
2021. aug. 8. 15:07
3/8 anonim válasza:
Dehogy lehet😂😂😂 max ha kiadják és éppen arra jár egy ellenőr, akinek ez a munkája, hogy ellenőrizze, hogy elkérik-e mindenkitől a személyit, akkor a boltot büntetik meg, de nagyon csúnyán. Nálunk Szegeden volt egy üzlet (Optika, szegediek esetleg ismerhetik), egész tinikorunkban ott vásároltuk az alkoholt, mert kiadták, nemrég azonban pont ezért be is lett zárva.
4/8 anonim válasza:
Rendőrségi ügy"...na ne viccelj már.
Nem büntetnek meg .. egyszerűen csak nem kapod meg és kész.
5/8 anonim válasza:
Ha ezért büntetnének... 🤣
Rengetegszer jártam így anno, hogy vettem volna a piát. Személyi nem volt, visszarakatták velem.
Semmi nem történt.
6/8 anonim válasza:
Csak nem adják ki, de ezért nem büntetnek
7/8 anonim válasza:
Dehogy múltál el 18 te kis szaros. 🤣
8/8 anonim válasza:
azt büntetik meg aki eladta a kiskorúnak, nem a kiskorút
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!