Valaki tud jobb fajta fehér száraz pezsgőt 5000-6000 ft körül?
Figyelt kérdés
szülinapi ajándéknak lenne2021. júl. 10. 13:17
2/13 anonim válasza:
Ha jobb fajtat akarsz akkor az Armand de Brignac Ace of Spades Brut Gold, tokeletesen megfelel ajandeknak,szep elegans a kiszerelese is es nagyon jo minoseg.
En Romaniaban elek igaz,nem tudom ha van magyarorszagon de szerintem kell legyen. Itt nalunk olyan 300 euro korul van egy palack.
3/13 anonim válasza:
300 euro az nem 5000 ft. Még romaniaban sem.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyi az otezer forint es nem alok neki utananezni mert a forint nem erdekel.
Jobb fajta pezsgo volt a kerdes,probaltam valami ajandeknak megfelelot ajanlani,szerintem ez jo valasztas.
5/13 anonim válasza:
Na jo 3-as a kedvedert utana neztem, 140 eur korul van. Annyiert szerintem nem kapsz normalis pezsgot ami ajandeknak valo
6/13 A kérdező kommentje:
5000 Ft az 15 euro körül van
2021. júl. 10. 17:10
7/13 anonim válasza:
Kreinbacher extra dry Somlói pezsgő 5-6000 forintért jó választás.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 10. 17:46
9/13 anonim válasza:
Sauska Tokaj Chardonnay Birs 2019 szerintem jó választás lenne! Meg úgy általában a Sauska szerintem elég jó borászat.
Amúgy az első válaszon fetrengtem :D
10/13 A kérdező kommentje:
Haha én is 😀
Hát ja, azért nincsenek száz ezreim egy szülinapi ajándékra meg annyi szerintem nem is kell.
2021. júl. 10. 18:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!