Mit javasoltok berúgásra?
Figyelt kérdés
Én mint 17 éves FIATAL KORÚ(de jövöre leszek 18.és talán pista bá-t legyőzöm fear küzdelembe :DD),szeretnék csöppnyi tanácsot kérni:
whiskey vagy vodka a jobb?
Úgy hallotam,hogy vodka max gyümölcs lével jó,de az ist,hogy pl:Jack daniels nagyon jó(íze miatt,meg úgy nagyon be lehet rúgni).
És melyik sör jobb:
Belga vs Német vs Cseh sör?
Úgy gondoltm hogy lepereg valéamennyire a covid,megyek berúgni,de úgy igazán max 5 év múlva,mert most ki tudja milyen lesz az covid..
Tanácsokat,meg válaszokat nagyon köszönöm :)
#Alkohol,berúgás,pia,pista,pityu,küzdelem
2021. máj. 31. 10:40
11/13 anonim válasza:
10
"A vodka közepes árban és kb 4 centtől be is lehet rúgni tőle, attól függ hogy iszod. "
Hát szerintem kevés olyan ember van,aki egy kupica vodkától be tud rúgni.Bárhogyan is issza.De mindegy..
12/13 anonim válasza:
Aki még sosem ivott, az testarányoktól függően 2től is simán spicces lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!