Ihatok holnap ha ma lázas vagyok és két panadolt vettem be eddig? Mit javasoltok?
Ne igyál, minek innál? Max mézes-citromos teát.
De komolyan lázas vagy, gyógyszert veszel be és a legnagyobb gondod, hogy ihatsz e?
Nem, nem ihatsz, lázasan meg főleg nem, amúgy is jobban verejtékezel, az alkohol meg csak vizet von el a szervezettől.
Pihend ki magad, igyál elegendő meleg teát, egyél gyümölcsöket, kis főtt krumpli vagy rizs párolt csirkehúsi, répa ha kívánod, esetleg mézes pirítós és ennyi.
Jobbulást amúgy!
Lázra a legjobb a tömény. Pár feles, és máris jobban viseled, a láz egyébként is természetes reakció, a csillapításával csupán a gyógyszergyártókat támogatod.
Egyszer voltam lázas legutóbb 1 éve, ittam rá, majd pár óra múlva kutya bajom se volt. A gyógyszerekkel az immunrendszeredet vágod tönkre (ez is a céljuk, hiszen több gyógyszert fogsz szedni kényszerből emiatt).
Alkoholista? :) Akinek a legkisebb náthára is az a reakciója, hogy gyógyszert szed, az szerintem többet árt a szervezetének, mint aki pár naponta megiszik egy sört és két hetente kissé jobban felönt a garatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!