Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit javasoltok berúgásra?

Mit javasoltok berúgásra?

Figyelt kérdés

Én mint 17 éves FIATAL KORÚ(de jövöre leszek 18.és talán pista bá-t legyőzöm fear küzdelembe :DD),szeretnék csöppnyi tanácsot kérni:

whiskey vagy vodka a jobb?

Úgy hallotam,hogy vodka max gyümölcs lével jó,de az ist,hogy pl:Jack daniels nagyon jó(íze miatt,meg úgy nagyon be lehet rúgni).

És melyik sör jobb:

Belga vs Német vs Cseh sör?

Úgy gondoltm hogy lepereg valéamennyire a covid,megyek berúgni,de úgy igazán max 5 év múlva,mert most ki tudja milyen lesz az covid..

Tanácsokat,meg válaszokat nagyon köszönöm :)

#Alkohol,berúgás,pia,pista,pityu,küzdelem
2021. máj. 31. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aztán minek akarsz berúgni?Gondolj a másnapra:fejfájás,szédülés,hányás...
2021. máj. 31. 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Bocs nem fear hanem fair. :)
2021. máj. 31. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a kérdésedre jó válasz. Vagyis az ősi bölcsesség az, miszerint ízlések és pofonok... de nyilván nem erre vagy kíváncsi.

Én kimondottan szeretem a whiskyt, míg a vodkát nem. De van olyan ismerősöm, aki nem szereti a whiskyt és ha választani lehet inkább vodkát iszok, mert annak nincs íze(már az alkohol ízt leszámítva).

Sörből elsőnek, ha nem ittál még, akkor egy sima cseh vagy német ivósör tökéletes(bármilyen normál minőségű világos lager, amiben nincs kukorica). Szeretem én a belga söröket, barnákat, búzákat, ale-ekelt, IPA-t, APA-t, meg a mindenféle különlegességeket, de más kategóriát képviselnek, nem azzal kell kezdeni.

ui. Egy jó tanács, ha mindenképp iszol röviditalt - bár ezt első alkalmakkor nem javaslom - akkor tartsd meg a legalább fél óra szünetet két rövid között. Különben csak azután üt be, hogy már túl sokat ittál, és már nincs visszaút a lavór előtt, hiába állsz már le, mert az utolsó 1-2 kört még nem is érzed, de már K.O. vagy.

2021. máj. 31. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:

A szar vodka tényleg csak gyümölcslével jó. De a szar whiskyt is csak kólával érdemes inni. A jacket kóstold meg, hogy nálad melyik kategória. Szerintem egyáltalán nem jó, de a brand miatt sokan imádják.

Erre a melyik ország söre jobb, nincs jó válasz. Mindhárom országnak van jó söre és kevésbé jó. Persze stílusilag szoktak lenni különbségek, de ez megintcsak egyéni preferencia kérdése.

2021. máj. 31. 11:02
 5/13 A kérdező kommentje:

1

Hát,bakancs lista :D

2

Nincs baj :D

3

Köszi a tanácsot :)

4

Jó,én interneten az hallom,meg baráti körben hogy melyik a kafább,meg hogy árban melyik veri :D

2021. máj. 31. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

"Mit javasoltok berúgásra?"

Primitív életvitelt.

2021. máj. 31. 11:20
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Nyilván nem fogok primitíven viselkedni :/

2021. máj. 31. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Öt centiméter vastag tölgyfa ajtó. Még az embernek az esze is megjön tőle.
2021. máj. 31. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Vodkát választanám. Vodka-gyömbér vagy vodka-redbull párositásban elég jól csúszik :)
2021. máj. 31. 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Ízlés kérdése is. A whiskey az igen-nem kategória, tehát valaki avgy szereti vagy nem. És a jóféle drága, rsszfélét meg ne igyál, instant rosszullét.

A vodka közepes árban és kb 4 centtől be is lehet rúgni tőle, attól függ hogy iszod. Ha még sosem ittál alkoholt és csak az a cél, hogy alkoholt igyál és finom is legyen, akkor igyál fröccsöt (jobb borból, ne la fiesta és társai). Ha az nem játszik, akkor vodkát javasolnék, jól felhúzva fantával, narancslével vagy szörppel és vízzel. Igazából ezzel nem lehet mellélőni, mert elnyomják az ízét amiket hozzákeversz, és nem is egyszerre üt, mert a poharat mondjuk 30 p - 60 p elfogyasztani.

Sörben az a rossz, hogy akkor aznap már nem tudsz másféle alkoholt inni, mert az keverve bármivel nagyon rossz gyomorgondokat tud okozni. És ez is olyan igen-nem, hogy valaki szereti vagy nem. De ha eliszogatsz egy gyümölcsös sört, az teljesen jó lehet elsőre. Pl a soproninak van most málnás és meggyes, azt az is szereti, aki a sört nem.

(Azokat a naivokat meg hagyjuk, akik azt hiszik, hogy a 17 évesek még nem isznak. Viszont nagyona jánlom, hogy így is próbálj arra figyelni, hogy ne igyál össze mindent, hanem válassz egy vagy max két félét és folyamatosan figyeld magad, kontrolláld hogy hogy vagy. Később könnyebb lesz tudnod, hogy hol vannak a saját határaid, mit szeretsz és mit nem)

2021. jún. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!