Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Beleszeretnék vágni az alkohol...

Beleszeretnék vágni az alkohol fogyasztásba ti milyen kezdő piát javasoltok?

Figyelt kérdés
Ár érték arányban mi a legjobb?
2020. ápr. 8. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
repszesz
2020. ápr. 8. 13:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Az mi?
2020. ápr. 8. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Miért akarsz belevágni?
2020. ápr. 8. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Bort vagy sört, mellé semmit. Úgyis elválik előbb-utóbb, hogy mi jön be, mennyit bírsz. Fontos, hogy ne nyilvános helyen igyál eleinte, mondjuk azzal most nincs gond :-D Tehát csak olyan társaságban legyél, aki(ke)t ismersz, aki(k)ben bízol. Ne legyen tele a fb meg a youtube, hogy milyen baromságot csináltál.
2020. ápr. 8. 13:12
 5/12 anonim válasza:
88%
És ezt miért úgy írtad mintha ez olyan lenne mint pl egy tanfolyam elkezdése vagy stb? 😂
2020. ápr. 8. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
58%
Semmilyent, az alkohol öl, butít és nyomorba dönt. 😂
2020. ápr. 8. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Nekem eleinte csak az édes ízű cuccok jöttek be, pl. vodkanarancs, boroskóla (pfúj! :D). Most már vannak ezek az ízesített sörök is, meg Somersby vagy mi, de azokban szinte nincs is alkohol. (A Soproni meggyesben van normális mennyiségű csak.) De ízlés kérdése is, lehet, hogy valakinek a rendes sör kesernyés íze is bejön már elsőre is. Vagy fröccs.

Valami finomabb (ez is egyéni mondjuk) töményet is kipróbálhatsz, pl Jäger. Attól is függ, mit van pénzed megvenni, mert ezek a tömények azért elég drágák, az olcsók meg undorítóak szerintem.

Viszont egyszerre mindenképp csak egyfélét igyál és abból se sokat, mert különben rosszul leszel...

2020. ápr. 8. 13:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Negatív emberek kiméljenek.

Töményben mit érdemes ami itatja magát mert 100 félét nem akarok össze vásárolni ár értékben a legjobb?

2020. ápr. 8. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Olyat nehéz lenne mondani ami "itatja magát". Ne gondold hogy akármelyik töménynek is nagyon finom íze lesz. És egyébként is, ez személyes preferencia kérdése. Nekem a tequila a kedvencem, másnak valószínűleg más. Ha valami olyat akarok ami tényleg finom akkor meggyes Soproni, vodka jól felhígítva szénsavas üdítővel vagy gyümölcslével, vagy gintonik.
2020. ápr. 8. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Kezdőként én az édes ízű töményeket preferáltam pl. Jager, Hubertus, Fütyülős ezeknek az alkoholtartalma is 30-35% ami töményhez mérten alacsony és az édesség miatt még annyit se érezni belőle tehát mondhatni jól itatja magát. Jelenleg pont ezeket nem szeretem, épp azért mert tinikoromban vedeltem őket nyakra főre és mindegyiktől sokszor voltam már rosszul. Mostanság inkább a jóféle pálinkát meg a whiskyt szeretem. Egyébként ha semmiféle alkoholosat nem ittál még én mindenképp sörrel kezdenék a helyedbe. Kóstolj végig pár félét akár barna meg búzasöröket is.
2020. ápr. 8. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!