Vajon vissza kell hogy vásárolja a bolt az egy hete feleslegesen megvásárolt sört?
A sztori vicces egy kicsit: Szerettünk volna tartani egy rokoni összejövetelt, amivel kapcsolatban eléggé túlzásba vittem a vásárlást, mert vettem két tálca sört is. A Covid-számok miatt az összejövetelt lemondtuk.
Eltehetném későbbre a sört, de magamat ismerve el fog csábítani, és szépen lassan meg fogom inni. :) Ez most a diétámba sem illene bele.
A megivást el szeretném kerülni, ezért fontos a kérdés: Vajon a bolt köteles visszavenni az egy héten belül vásárolt két tálca sört, blokk ellenében?
Egyszer azt hallottam, hogy az élelmiszerüzletek minden ételt kötelesek visszavenni a lejárat előtt, eredeti áron. Szerintem ez butaság, de érdekel a véleményetek.
Egyik négybetűs nagyáruházról van szó, akinek minden sarkon van egy kis üzlete Budapesten.
nem köteles.
add el valakinek az ismerőseid közül. vagy remek alkalom, hogy gyakorold az önfegyelmet
Nem köteles. Sőt.
Mi van, ha valaki pld bekeinjekcioz valami olyat amit nem kéne?
Szép lenne, ha ez lenne a módi. 😂
Nem csupán nem köteles visszavenni, hanem meg se teheti!
Én pont két tálcával iszok meg minden hónapban(szigorúan ennyi van engedélyezve), és bizony nagy kihívást jelent beosztani.
Én persze azt javaslom, hogy szépen iszogasd meg a söröd.
Kell hozzá önfegyelem tényleg!
8
Egészségedre!Amúgy jó nagy beled lehet ha alig több mint 4 óra alatt megittál 48 sört..Mert én eddig egyszer egy olyan 150 kilós embertől láttam ,hogy ennyi idő alatt megivott kb. 24 sört...De te még erre rádupláztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!