Ecetes lett az idei bor, miért? Mit nem jól csinálhattam?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 11:38
1/8 A kérdező kommentje:
??
2020. dec. 20. 12:14
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy kell leírni a kérdést, helyesen?
2020. dec. 20. 12:42
3/8 anonim válasza:
Csinálj belőle forralt bort vagy főzd ki pálinkának.Veszni ne hagyd.
5/8 Phoney válasza:
Levegőd kapott, valószínűleg már a kierjedés után. Persze, magasabb alkoholtartalommal nehezebben ecetesedik (vagyis rossz szőlőnél, gyenge mustnál nagyobb a veszélye), oxigén nélkül viszont sehogy.
6/8 anonim válasza:
3
Szerintem forralt bornak sem lenne így jó.Célszerűbb annak használni ami.Ecetnek.
7/8 anonim válasza:
Milyen mennyiségről van szó? Teljesen ihatatlan? Valaki javasolta, hogy főzesd ki pálinkának: felesleges pénzkidobás, mert az ecetsavból nem lesz alkohol!!! Elfogadható bort csak 17 - 18 cukorfokú mustból lehet készíteni, természetesen folyamatos és szakszerű erjesztéssel és kezeléssel. Egyébként figyelmedbe ajánlom: Prohászka Ferenc "SZÖLŐ ÉS A BOR" c. könyvét. Ebben minden ismeretetv megtalálsz.
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A kérdést így kell leírni helyesen:
Miért lett ecetes az idei bor? Mit rontottam el?
Miért lett ecetes az idei bor? Mit csinálhattam rosszul?
A választ sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!