Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Dohány boltba lehet Borsodi...

Dohány boltba lehet Borsodi bivaly-t venni?

Figyelt kérdés
Nagyok szeretem ezt a sört, de kevés helyen láttam, most egy kis városba vagyok és szeretnék inni, de eddig nem találtam sehol. Dohány boltba lehet venni?

2020. júl. 8. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sört mint olyat igen, lehet venni majdnem minden dohányboltban, de hogy abba ahova bemész Borsodi bivaly pont lesz-e...? Passz:)
2020. júl. 8. 23:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Dohánybolt válogatja, hogy milyen italok kaphatók náluk, mármint fajtából bármilyen (üdítő, sör, tömény), de hogy sörből Borsodi Bivaly vsn-e dohányboltban - ez az adott dohánybolttól függ! De miért itt kérdezed, miért nem mész be?!

Amúgy a Borsodi Bivaly nekem is a kedvenc söreim egyike, Spar-ban például szokott lenni, sőt, ott rengeteg féle sör van, nem tudom van-e a közeledben, és nézted-e ott?

2020. júl. 9. 00:41
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Jó nagy alkeszok vagytok, hogy 6,5%-os sört iszogattok
2020. júl. 9. 03:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Igazából itt csak egy Penny meg egy Coop van de ott egyikbe sincs
2020. júl. 9. 05:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahány dohánybolt annyi árúkészlet. Ha nem akarsz elsétálni megnézniakkor hívd fel őket vagy kérdez meg olyanokat akik nem régen voltak ott. Ha azt a sört szereted akkor lehet tetszeni fog a Dreher Red Ale vagy a Staropramen Granát.

#3 Szomrúan kell közölnöm veled, hogy én néha Tripel Karmeliet-et is szoktam inni ami 8,4%-os és még a Mad Scientist Liquid Cocaine-t is szeretem ami 9% katasztrófa ez a világ.

2020. júl. 9. 09:14
 6/14 anonim ***** válasza:
17%

5

Szerintem felesleges ilyen erős söröket inni

Ha be akar rúgni az ember ott van rá a tömény, sör nem éppen arra lett tervezve, hogy már egy doboztól fejreállj

Én maximum 3-4,5%-os söröket ittam amig alkoholizáltam de már évek óta nem iszok

2020. júl. 9. 11:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ezek a kategóriájú sörök nem arra lettek tervezve, hogy valaki "fejre álljon" tölük. Ezeket főleg az ízélmény miat fogyasztják mint én is. Ha megiszik az ember egy ilyen sört ami nem fél liter mert általában 0,25 vagy 0,33 legfeljebb 0,4 nem lesz részeg. A Belgasörökhőz hozzá tartozik a magas alkaholfok a sok ízes maláta használata miatt és az élesztő végett. A 9%-os pedig DIPA ami egy dupla IPA. Érdemes megkostólni ezeket söröket mivel nem árt ha valaki szélesebb látókörrel rendelkkezik mint a "Kőbányai hubival oszt berugunk mint a szemét".
2020. júl. 9. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Igen, vehetsz a dohányboltodba Borsodi Bivalyt, hiszen árulhatsz szeszes italt, amint azt bizonyára tudod.
2020. júl. 9. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
#8-as voltam, elnézést, a leírást nem olvastam el első körben. Szóval csak hibásan ragoztál, és nem a dohányboltba akarsz sört venni, hanem a dohányboltban. Nézd, ha az adott bolt épp tart, akkor lehet kapni. De ezt üzlete válogatja.
2020. júl. 9. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
#7 igazad van, de a Borsodi Bivaly nem éppen az az ínyenc kategória, amit az ízélmény miatt isznak. Inkább az, amit meglát az egyszeri alkesz és megörül neki, hogy ebből nem kell 6-ot meginni, csak 4-et a "kívánt hatás" érdekében.
2020. júl. 9. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!