4
Én sem vagyok oda a Borsodiért.De a Hoppy egész jó szerintem.Ezért ezt is megkóstolnám.
Soproni IPA-jánál jobb lett a Dreheré is, annak ellenére, hogy már attól fintorogtam még kóstolás előtt, hogy szűrt... Meglepően jobb lett véleményem szerint, kicsit közelebb jár ahhoz, ahogy én kedvelem az IPA-t, de nagyon sokan kedvelik a Soproni IPA-ját, szóval biztos eltalálták azt, ami sokaknak bejöhet, csak nálam nem nyerő, az APA-juk viszont jobban ízlik. Ez alapján viszont simán eltudom képzelni, hogy a Borsodinak is jól sikerül.
A hoppy viszont véleményem szerint egy semmilyen sör. Vizes, és hazug. Az illat jó, de semmit nem kapsz ízben, gyakori egyébként boroknál és pálinkáknál is ez, hogy csalódást okoznak, illatot jól hozzák, ízben nem adnak szinte semmit.
Akkor holnap irány a Spar! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!