Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet már kapni valahol a...

Lehet már kapni valahol a Borsodi Ipa sört?

Figyelt kérdés

2020. jún. 28. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Sopronira gondolsz?
2020. jún. 28. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg Dreherre?
2020. jún. 28. 16:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem.Ez lesz a legújabb Borsodi sör.

[link]

2020. jún. 28. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Juujj... Én nem láttam még a boltokban, de mióta a Soproni elkezdte, azóta jelent meg mindenféle márkának az "IPA"-ja... A Dreheré még jó, de a Borsoditól nem számítok sok jóra...
2020. jún. 28. 17:21
 5/10 A kérdező kommentje:

4

Én sem vagyok oda a Borsodiért.De a Hoppy egész jó szerintem.Ezért ezt is megkóstolnám.

2020. jún. 28. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Még nem láttam sehol, de állítólag jól sikerült.

[link]

2020. jún. 28. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ma láttam a Sparban.
2020. jún. 29. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Soproni IPA-jánál jobb lett a Dreheré is, annak ellenére, hogy már attól fintorogtam még kóstolás előtt, hogy szűrt... Meglepően jobb lett véleményem szerint, kicsit közelebb jár ahhoz, ahogy én kedvelem az IPA-t, de nagyon sokan kedvelik a Soproni IPA-ját, szóval biztos eltalálták azt, ami sokaknak bejöhet, csak nálam nem nyerő, az APA-juk viszont jobban ízlik. Ez alapján viszont simán eltudom képzelni, hogy a Borsodinak is jól sikerül.

A hoppy viszont véleményem szerint egy semmilyen sör. Vizes, és hazug. Az illat jó, de semmit nem kapsz ízben, gyakori egyébként boroknál és pálinkáknál is ez, hogy csalódást okoznak, illatot jól hozzák, ízben nem adnak szinte semmit.

Akkor holnap irány a Spar! :)

2020. jún. 29. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Én most itt hallok először róla, kíváncsian várom! Minimum 5%-os (vagy erősebb) söröket szoktam inni, és például a Borsodi Mester az egyik kedvencem, a Bivaly se rossz, na erre mindenképp kíváncsi leszek!
2020. júl. 2. 00:58
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Tegnap találtam Tescoban jól behűtve, háát... Nem volt semmi vidám benne. Hiba se, de külön unalmasnak éreztem. A Hoppy is elég fura, mondjuk az már kicsit megmelegedett, mire sikerült nekiállni. De ha még azután beverten volna egy Pécsi Szalont, abból is a legolcsóbbat, ugyanolyan nem túl hidegen, akkor kb egy "na ez!" lett volna az első, ami a komlójáról átvillan az agyon. Az árukat messze nem érik meg, a Hoppy külön egy kivonat- meg aromakiállítás, kicsit megmelegedve egyre rondább, vodkaszerű alkoholízzel. Beejtesz egy 140Ft-os Rychtárt, és eldöntöd, melyik nem lépett pályára a filléres kategóriában, meg melyik mutat eggyel feljebbre.
2020. júl. 2. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!