Ha munkába menet elött rágot veszek be s azt a virus miatt elötte 70%-os alkoholba mártom fél percre, abbol lehet szondaprobléma?
De tudod mit ,most csak és kizárólag írok a fő válaszra valamit:
Szóval rágót beáztatod mondjuk 30-60mp-re (de ettől valószínű kevesebb is elég lenne) egy 70%-os alkoholos folyadékba,kivétel után jó eséllyel elpárolog az alkohol illetve beszívódni sem fog annyira a rágó felépítéséből adódóan. Amennyiben ilyen előfordul megéri várni vele ,hogy biztosan elpárologjon,nyilván valóan egy ideig biztos kimutatható lenne az a minimális alkohol is,az pedig ,hogy ez gond-e a hatóságoknak és ha igen akkor mennyire veszik szigorúan nyilván valóan emberfüggő.Egyébként is valószínű nem fog belehullani minden esetben ,minden rágózáskor a rágó olyan helyre ,ahonnan kivéve le kellene mosni.
UI1:Már régóta az én kérdésemen lovagolunk ,ebben igazad van ,de nem csak miattam véleményem szerint!
Személy szerint az én célom az volt és az is mindig ,hogy még többet meg tudjak a kérdés okáról és ez alapján válaszoljak valamit ,lehet ,hogy pont arra nem válaszoltam ,hogy belemártva az alkoholba milyen következmények lehetnek ,de arra írtam később,amikor neked az nem volt elfogadható ,hogy kidobod, kérdezz meg orvost vagy hatóság félét valami hasonlót ,erre csak annyit válaszoltál ,hogy az itteni emberek véleménye neked bőségesen elég.Később viszont pont az én írásaimra reflektálva írod ,hogy az itteni válaszokra én vagyok az egyik példa ,hogy nem szabad hinni nekik! Ennél nagyobb ellentét nem is lehetne! Te is írod ,hogy az oldal nem arról szól ,hogy vakon hiszünk mindenkinek oké...de akkor egy ilyen ,számodra nagyon fontos kérdést mért itt teszel fel? Mert akkor ez nem egy kérdés ,hanem arra vagy kíváncsi inkább ,hogy a többség mit mond és utána saját magad megvizsgálod és átgondolod ,hogy igaz-e?!
UI2: a kaptál már választ kijelentésem még mindig nem jelenti azt,hogy azt gondolom,hogy MEG KAPTAD a választ...mert hát nem is ez van odaírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!