Ha munkába menet elött rágot veszek be s azt a virus miatt elötte 70%-os alkoholba mártom fél percre, abbol lehet szondaprobléma?
Te sem érted ,hogy én miről beszélek ezek szerint. Annyi ,de annyi komment jött,ami hasznos lehetne,idézem őket pl:
1."áztasd meg alkoholban ,de utána mosd le"
2."A választ már megkaptad.Ha a rágó nem szív magába alkoholt,akkor a szonda sem mutat semmit.Amennyiben ez sem felel meg neked:vegyél egy alkoholszondát.Aztán próbáld ki.Ennyi."
2."Használj kézfertőtlenítőt és akkor ELKERÜLHETED" ez a fontos ELKERÜLHETED az alkoholba mártást és akkor már alapjáraton nincs alkoholos veszély
Majd megemlítetted,hogy mi van akkor ,hogy ha a zsebbe esik,mert akkor van csak veszély,hogyha onnan bekapod,egyébként nem,mert abban te is egyetértettél,hogy vannak olyan tárolási megoldások ,aminél nem kell hozzányúlni,de
erre írtad te:"de miért kéne kidobni ha egyszeru alkoholba mártással fertőtleníthető?" stb
Nos kedves uram/hölgyem,ez egy elég meredek válasz volt!Inkább megkockáztatod hogy beáztatod és megeszed,minthogy kidobd! Egyébként is ,honnan kéne tudnunk arra a választ egészen pontosan,hogy ez mégis hogyan működhet,melyik a jó megoldás? Meg merem kockáztatni ez az alkoholos dolog nem sok embernek jut eszébe az egész világon,elég szélsőséges elképzelés az egész,talán tényleg ennyire tartasz az egésztől ,vagy csak szimplán olyan helyeken jársz,ahol alapból is kosz van ,erre nem tudom a választ,minden esetre kívánom,hogy jöjjön egy kielégítő válasz én kiszállok a beszélgetésből,amíg valami "értelmes" esetleg nem jön ,végszóként addig tán annyit tudnék mondani,hogy
Kérdezd meg a háziorvost és hívj rendőrt fel,hogy ők hogy gondolkodnak erről,teljesen komolyan mondom,hiszen ők azok ,akik tudhatják!
"Egyébként is ,honnan kéne tudnunk arra a választ egészen pontosan,hogy ez mégis hogyan működhet,melyik a jó megoldás?" Elég érdekes ötlet az hogy aki nem tudja a választ az válaszol... Ha valamire nem tudjátok a választ, minek válaszoltok? "Meg merem kockáztatni ez az alkoholos dolog nem sok embernek jut eszébe az egész világon" a világ nagy részén rendszeresen fertőtlentenek alkohollal, többek között Magyagországon is,ujabb kérdés ha ennyire alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, minek irsz egy ilyesmivel kapcsolatos kérdéshez? Ráadásul a koronavirus burka lipidburok, amit az alkohol nagyon is old, igy koronavirus esetében az egyik alapvető fertőtlenítő az alkohol. A másik a szappan, de élelmiszer esetében azt te fogod megenni amit szapanal fertőtlenítenek.
"ahol alapból is kosz van ,erre nem tudom a választ," tudnád, ha figyelmesen elolvastad volna a kérdést: a virusrol van szo. és ha a témában tájékozodnál, azt is tudnád, hogy "már az országban bárhol ott lehet" ez hivatalos közlemény.
" kívánom,hogy jöjjön egy kielégítő válasz" megint ott tartunk, hogy a saját válaszod tartalmával sem vagy tisztában. elöbb beidézel egy kielégitő választ, majd azt irod, kivánod, hogy jöjjön egy kielégítő válasz... persze az eddigek alapján ezen már nincs meglepő.
"Kérdezd meg a háziorvost és hívj rendőrt fel,hogy ők hogy gondolkodnak erről,teljesen komolyan mondom,hiszen ők azok ,akik tudhatják!"
"nkább megkockáztatod hogy beáztatod és megeszed,minthogy kidobd!" ez igy egy rejtély. miféle kockázat van egy fertőtlenített rágon? Nagyobb a kockázat egy bontatlan rágo esetében mint a 70%-os alkoholba mártott rágo esetében. Akkor abontatlan rágokat is dobjuk ki? Vagy az ne ellenben a kisebb kockázatut igen? Nem is tudom eldönteni, melyik lenne a nagyobb hulyeség.
1. Attól ,hogy azt írom ,hogy jó válaszokat kaptál és akár benne is lehetne a jó megoldás ,ami neked is megfelel nem jelenti azt,hogy az a véleményem ,hogy nem érdemelsz több választ, a kettő nem függ össze,kiforgatod a szavaim.
2. A "kívánom,hogy jöjjön egy kielégítő válasz" is tartalmazó legutóbbi üzenetemben az előző beszélgetéseinkre reflektáltam!
3.te írtad:"én beérem olyan itteni válaszolok válaszaival, akik alapfogalmakkal is tisztában vannak s nem csak ugy válaszolnak, hogy fogalmuk sincs a témárol"
Látszólag elég tájékozódott vagy,sok mindennek utána jártál már,mégis te egy gyakori kérdések oldalra jössz,hogy hiteles választ szerezz erre a kérdésedre? Ez olyan ,mintha az repülőgép karbantartót kérdeznéd ,hogy hogyan kell repülni például,nem is értem hol van itt a komolyság,egy ilyen jellegű oldalon kérdezni egy ilyet és várni egy hiteles válaszra,ami neked is elfogadható. Ha valaki beírta volna például azt,hogy nem nem lesz gond belőle,hogy a fő kérdésedben lévő dolgot megteszed ,de például még is lett volna ,akkor mit csinálsz ? Pofára esel ,mert hiszel egy itteni kommentnek és csak szívhatod a fogad :D!
4. Őszintén szólva már nem tudlak komolyan venni ,nem tudom eldönteni ,hogy ha téged egy ilyen kérdés ennyire izgat ,akkor troll vagy-e ,vagy csak más a gond.
"4. Őszintén szólva már nem tudlak komolyan venni ,nem tudom eldönteni ,hogy ha téged egy ilyen kérdés ennyire izgat ,akkor troll vagy-e ,vagy csak más a gond."
Ennyire izgat??? Tényleg nem veszed észre, hogy már rég a te mellébeszélésed a téma?
Még a hitelesség ugyében egy kis segitség.
A hiteles válasz - ami itt értelmezhetetlen - azt jelenti, hogy adtak a kérdésre egy választ, ami meg is van erősitve, méghozzá komoly mértékben.
És ez egyáltalán nem ugyanaz, mint amikor válaszolnak valamit, ami nem a kérdésre adott válasz hanem mellébeszélés. Oké, hogy akár igaz is lehet, csak ép nemhogy nem hiteles hanem éphogy hiteltelenebb lesz attol, hogy arrol árulkodik, hogy a válaszolo még a kérdést se értette meg.
Szoval itt hitelességről nem beszélhetunk, hiteltelenségről viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!