Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha munkába menet elött rágot...

Ha munkába menet elött rágot veszek be s azt a virus miatt elötte 70%-os alkoholba mártom fél percre, abbol lehet szondaprobléma?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 15:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

# 40

Belemártod.Kiveszed a léből.Majd hagyod,hogy elpárologjon a felszínéről az alkohol.S csak ezután kezded el rágni.Ha drazsé rágót használsz,akkor a külső bevonat miatt szinte biztos,hogy nem szív magába alkoholt fél perc alatt.

2020. ápr. 21. 10:36
 42/61 A kérdező kommentje:
ugy tunik, tul bonyolultat kérdeztem
2020. ápr. 21. 16:57
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
A választ már megkaptad.Ha a rágó nem szív magába alkoholt,akkor a szonda sem mutat semmit.Amennyiben ez sem felel meg neked:vegyél egy alkoholszondát.Aztán próbáld ki.Ennyi.
2020. ápr. 21. 17:51
 44/61 A kérdező kommentje:
sokan válaszoltak már de tobbfélét. nem az a kérdés van e legalább egy válasz vagy sem, hanem hogy melyik igaz. és persze h melyik a kérdésre adott válasz. mert mellébeszélés mégtöbb van. a beszivás nem volt a kérdés része.
2020. ápr. 21. 19:27
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Az én válaszom a 45. Ha ennek csak a felét tekintjük válasznak,vagy tippnek akkor is elég sok jött. Meg ne sértődj ,de azon infók közül ,amit adtunk mindannyian most már bőven tudnod kellene választani ,hogy neked mi a jó,mert mi nem tudhatjuk ezt! Minden szemszögből meg lett válaszolva már a kérdés,akár az alkoholos ,akár az elkerüléses részről ,43-as is jót ír például.Ennél többet szeretnénk ,akkor sem tudnánk segíteni szerintem,tedd azt ,amit és ahogy egyébként is szoktál és válasz.Ha olyan helyzetbe kerülsz,hogy elkaphatod ezek sem fognak segíteni többnyire,több fog annál érni téged a vírusból ,minthogy egy rágót fertőtleníts.
2020. ápr. 22. 00:33
 46/61 A kérdező kommentje:
nem te fogod eldönteni, hogy hány választ kaphatok. te max azt döntheted el, hogy egy választ se adsz, egyet adsz vagy x választ azt köztuk rengeteg mellébeszélést, pl. olyant is amelyben a válaszok limitálásárol beszélhetsz. ha nagyon unatkozol, ez utobbirol irhatsz még hosszas fejtegetést is, ha más kérdéseke nem tudsz ehelyett igazi választ adni.
2020. ápr. 22. 07:35
 47/61 A kérdező kommentje:
"Ha olyan helyzetbe kerülsz,hogy elkaphatod ezek sem fognak segíteni többnyire,több fog annál érni téged a vírusból ,minthogy egy rágót fertőtleníts." vagyis te minden védőfelszerelés ellenes vagy amolyan ha a sors igy meg ugy akarja akkor elkerulhetetenul az lesz? az ilyesmi válaszoknak nem inkább az ezo rovatban lenne a helye?
2020. ápr. 22. 07:38
 48/61 anonim ***** válasza:
100%

Hűha ,nem tudom mi történt ,de te nagyon ellenségesnek tartottad a válaszom,hol ott nem annak szántam,továbbá nem értem milyen válasz limitálásról beszélsz itt,hogy mit limitálnék ,egy betűvel sem írtam ilyet!(egy pillanatra még meg is néztem,hogy biztos nekem írod-e.) Ennyire frusztrál téged ez az egész,mert gondolom ha nem bántana a dolog akkor nem írtál volna így ugye? Nem gondoltam volna!

Viszont a véleményemből azt tartom,hogy bőven tudnod kellene választani ,hogy neked mi a jó,mert mi nem tudhatjuk ezt,hogy mi valósítható meg abból amit ajánlottunk,vagy ha tényleg ennyire nem kaptál választ arra ,amit tényleg tudni akarnál ,akkor újra írd le ide még egyszer részletesen,mert ahogy elnézem te sokkal másabbul látod ezt ,mint mi! Ha olyan helyzetbe kerülsz,hogy elkaphatod ezek sem fognak segíteni többnyire,több fog annál érni téged a vírusból ,minthogy egy rágót fertőtleníts.

Idézet tőled:

Én írtam:"Ha olyan helyzetbe kerülsz,hogy elkaphatod ezek sem fognak segíteni többnyire,több fog annál érni téged a vírusból ,minthogy egy rágót fertőtleníts.

Te válaszoltad:"vagyis te minden védőfelszerelés ellenes vagy amolyan ha a sors igy meg ugy akarja akkor elkerulhetetenul az lesz? az ilyesmi válaszoknak nem inkább az ezo rovatban lenne a helye?"

Már ne is haragudj ,de túlgondolod a dolgot...még hogy védőfelszerelés ellenes...máshogy értelmezed ,amit írtam itt is és túl sok negatívitást gondolsz bele. A lényeg ott van,amit neked is meg kellene értened,hogy ha oda kerülsz,hogy elkapod ,akkor valószínű nem a rágó áztatással fogsz jót tenni magaddal,nem ezen fog múlni,hogy elkerülöd vagy sem. Ha olyan helyzetbe kerülsz,hogy elkaphatod ,akkor ott már valószínű olyan mértékben érni fog téged,hogy azt nem feltétlen tudod kivédeni ,akár így akár úgy.

De ez a te kérdésed a te válaszaid,minden esetre javaslom ,ahogy fent is írtam ,hogy írd le átfogalmazva még egyszer,hogy mit szeretnél és akkor talán mi is megértsük akkor a gondolataidat,ha már eddig rossz választ adott mindenki...ennyi ember biztos nem véletlenül akarna segíteni.

2020. ápr. 23. 02:24
 49/61 A kérdező kommentje:
Nagyon nem érted a témát. Ha virusközelben vagy de védőfelszerelésben akkor nem kapod el, akármennyi virus is van a közelben. Feltéve persze hogy megfelleő felszerelést használsz és jol használod. Ha azonban megeszel egy virusos rágot, akkor akármilyen jo védöfelszerelésed is van és - azt a helyzetet leszámítva - akármilyen jol használod, elkaphatod. A védőfelszerelés nem ad ugyanis isteni hatalmat. Csak az ép jelenlevő virusoktol véd, azoktol amiket azt megkerulve viszel be a szervezetedbe nem véd. A limitálást pedig ujra megtetted ugy látszik a saját irásodat se vagy képes értelmezni.
2020. ápr. 23. 16:42
 50/61 A kérdező kommentje:
mondjuk ez a rész nagyon furcsa, hogy a saját irásodat se érted. mert az hogy nem érted nem választás volt a kérdés, nem arrol szol a kérdés hogy választani kell mit hogyan kell tenni, hanem csak az volt a kérdés kimutat e valamit a zonda, oké, nem érted meg nem te irtad le s az értelmezése nem megy, nem baj, nem tudhat mindenki értelmezni, na de hogy azt sem érted amit te magat irsz le. hát ez finoman fogalmazva furcsa.
2020. ápr. 23. 17:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!