Ha munkába menet elött rágot veszek be s azt a virus miatt elötte 70%-os alkoholba mártom fél percre, abbol lehet szondaprobléma?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 15:10
31/61 anonim válasza:
Helló, én egy korty pálinkát a számba veszek, és aztán jöhet a rágó, és a pálinkát kiköpöm, a rágót nyelem le ! De sokan fordítva csinálják. Ha munka után vagyok, akkor a páleszt nyelem le, s majd a rágót köpöm ki ! Ha nincs vírus ,akkor csak a pálinka marad, nem rágózom.
32/61 A kérdező kommentje:
az kevéa minimum 60 fokos kell,de inkább 70
2020. ápr. 17. 22:07
33/61 anonim válasza:
Kézfertőtlenítő folyadék van egészen apró kiszerelésben is ,ami bárhol elfér,azt magaddal viszed,megfogod szépen felviszed a kezedre és vársz egy picit ,majd veheted és eheted a rágót kb ennyi. Egyébként a rágók nagy része a boltokban már nem külön csomagolt lap ,hanem egybe csomagolt hosszúkás szemes nem? Ahhoz hozzá sem kell érned,megfogod és bepattintod a szádba,csak a külső csomagolást fogod meg,az meg semmi!
34/61 anonim válasza:
Ha az emberi hülyeségnek határai lennének... De ezek szerint nincsenek, és az összes kémikus, biológus, meg vegyész feleslegesen élt és alkotott...
35/61 A kérdező kommentje:
33-as ez addig oké, amig zárt a csomagolás.csakhogy nem 1 db van benne hanem 10, s csak az elsőig zárt.
2020. ápr. 18. 08:58
36/61 anonim válasza:
Na de a külső burkolaton belülre nem kell benyúlni ,így továbbra is zárt marad. Ha külső burkolatot felnyitod és kipattintod a szádba ,majd összehajtod a végét és legközelebb ugyan így csinálod ,akkor tök jó vagy!Nem akarlak paráztatni de ha elkapnád a vírust ,akkor azt fix ,hogy nem ettől fogod.Ha olyan mértékű lenne a fertőzöttség feléd ,akkor igazából sok mindent úgy se tehetnél.Csak annyit tudok mondani ne pánikolj ,semmi értelme!Figyelj oda a dolgokra ,de ne az legyen a legnagyobb félelmed ,hogy ilyen esetben bacis lesz-e a kezed.Egyébként meg mint említettem vigyél magaddal mini kézfertőtlenítőt ,vagy elindulás előtt kapd be a rágót ,hiszen akkor még tiszta a kezed,vagy munkahelyen,mindig lesz szerintem egy olyan hely ,ahol rágózás előtt azért valahogy le tudod tisztítani a kezed.
37/61 A kérdező kommentje:
"Na de a külső burkolaton belülre nem kell benyúlni ,így továbbra is zárt marad. Ha külső burkolatot felnyitod és kipattintod a szádba ,majd összehajtod a végét és legközelebb ugyan így csinálod ,akkor tök jó vagy" amig igy van ahogy irod, addig a kérdés fel se merul. ez a kérdés akkor merul fel amikor kihullik olyan zsebben a rágo, amiben kétséges, hogy milyen kézzel nyultunk bele azelött, hogy megennénk rágot. nem az a kérdés hogy kell e olyan valamit fertőtleníteni, ami steril.
2020. ápr. 19. 01:44
38/61 anonim válasza:
# 37
HA ennyire félsz,akkor a zsebbe hullott rágót egyszerűen dobd ki.
39/61 anonim válasza:
Ugyan azt tudom írni ,mint a felettem lévő.Ha tartasz tőle ennyire ,akkor dobd ki.A világ egyébként teli van bacilusokkal így is ,sokan csak most döbbennek rá arra ,hogy mennyi szennyet szedhetünk össze,szóval ha így van,mármint tudod ,hogy koszos a zsebed és belehullik akkor dobd ki,minden más esetben semmi gond,ha elkapnád biztos nem attól fogod.
40/61 A kérdező kommentje:
de miért kéne kidobni ha egyszeru alkoholba mártással fertőtleníthető? még mindig nem ez a kérdés.
2020. ápr. 21. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!