Miért nem isznak az emberek csapvizet?
Szívesen iszom a csapvizet ha olyan. Sajnos nálunk pont nem az. Hófehér, mikor kiöntöm a pohárba, és utána is marad valami hülye mellékíze.
Viszont a nagyszüleimnél nagyon finom a víz.
Debrecenben nem szeretem a csapvizet, rossz az íze, és gyorsan meg is romlik ha állni hagyod. Pesten jó a víz. Most külföldön élek, itt is finom a víz. Egyébként a csapvíz Magyarországon mindenhol bevizsgált, és iható.
Én egyébként nem hiszem hogy az emberek nem isznak csapvizet, inkább csak nem látod, mert az ember általában otthon iszik csapvizet. Ha elmegy valahova, dolgozni, iskolába, stb, akkor nem a piszoár melletti csapból fog inni, hanem elmegy a vízautomatáig, és tölt vagy vásárol magának.
én is ásványvizet iszok. eddig azért, mert zuglóban ahol laktam, olyan iszonyatosan klóros a víz, hogy ne tovább, az íze se volt jó, de szagra egyenesen szörnyű. a növényeim se bírták. most elköltöztem falura, itt meginnám HA nem lenne régi a ház, régi vezetékekkel, a vízzel együtt jön a rozsda is. ezeket te se innád meg szerintem, de azért csak vagdalkozzál, hogy aki ásványvizet iszik az agymosott majom.
a szüleimnél pl nincsenek ilyen gondok, ott megiszom.
Mert idióták.
Egy víztisztítóval nemcsak sokat spórolnának, de még cipekedniük sem kéne. Az eldobott műanyag palackokról nem is beszélve. Egy jó reklámmal bármit el lehet adni az arra fogékonyaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!