Szerintetek hány féle rakott krumpli létezik? Mennyire kreativak ebben dologban az emberek?
Csak ezen az egy oldaon mennyi van:
Ennél még ezerszer több lehet, nagyon sok variáció lehetséges.
Nagyon kreatívak benne :) Én már rengetegféléről hallottam. A miénk is egyéni, hozzánk passzol. Hús sosem volt benne, de ma már tejfölt sem eszünk, így nyilván az sem (ilyen verzió még nem volt, de lesz). Zöldség (cukkini, karfiol, répa, ilyesmik) viszont igen, mert kedveljük. Hagyma ipari mennyiségben... A fűszerezés is változó, most épp a szerecsendióval szimpatizálok, bár krumplinál a kakukkfű is gyakran eszembe jut, onnan pedig az alma, jó ez a három együtt...
Nem szoktam tartani magam receptekhez és szokáshoz is ritkán...
A klasszikuson kívül ezernyi változatról olvastam már, sőt vendégségben ettem is egészen meglepőket is.
Bár igazán azon lepődtem meg, hogy az emberek milyen találékonyak, ha egy rakottkrumplit kell összedobni.
tipikusan az a kaja, ahol működhet a fantázia, és nem kell aggódni, ha valamilyen "szokásos" összetevő hiányzik.mindig akad valami, amivel akár egyedivé is tehetjük ezt a remek találmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!