Miért nem szeretik az emberek a gombát?
Figyelt kérdés
annyira finom szerintem, hogy az hihetetlen, mások pedig undorodnak tőle :D2013. jún. 29. 20:54
2/20 anonim válasza:
En szeretem! A kedvencem a biciklis hofi!....
3/20 anonim válasza:
Örülj neki! Én is örülök, mert akárkivel akármikor akármit eszek amiben van gomba, azt nekem adja, így nekem lesz több gombám :)
4/20 anonim válasza:
Én az állagát nem szeretem, az ízével nincs gondom.
5/20 anonim válasza:
Én szeretem nagyon is, mindenhogy jöhet bármiben. Belefőzve valamibe vagy rántva.
6/20 anonim válasza:
Én is szeretem, szóval nem tudom, nem is találkoztam még olyannal, aki nem szereti. Legközelebb ha valaki ezt mondja, tőle kell megkérdezned!:)
7/20 anonim válasza:
nem szeretem az állagát, az ízétől egyszerűen undorodom, a szaga meg még elmegy. dehát mindenkinek más az ízlése, velem biztos jól járnátok, mert én is tuti elpasszolnám :D
8/20 anonim válasza:
Én szeretem magában meg még pár kajába...mondjuk a sült gombára allergiás vagyok:/Sokan szeretik sokan nem
10/20 anonim válasza:
Nem szeretem én se, meg az egész családom se (szerencsére). Az illatát szeretem, de a kinézete borzasztó, ízét meg semmit nem érzek, az állaga borzalmas, mintha gumit rágnék. Ráadásul az ember számára emészthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!