Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek a gombát?

Figyelt kérdés
annyira finom szerintem, hogy az hihetetlen, mások pedig undorodnak tőle :D
2013. jún. 29. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Miért gondolod, hogy "az emberek" nem szeretik? Én szeretem, és tudtommal ember vagyok...
2013. jún. 29. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
A gomba egyik baja hogy nem emészthető nagy százalékban.
2013. jún. 29. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Én szeretem.

Üdv: egy ember

2013. jún. 29. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

Én nem szeretem se a szagát, se az ízét, de már a kinézetétől is kiráz a hideg. Nem is eszek meg olyan kaját, amiben van gomba.

De visszakérdeznék: miért szereti sok ember a gombát? Annyira undorító szerintem, hogy az hihetetlen, mások pedig imádják...

2013. jún. 29. 22:13
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

ki mondta, hogy a gomba emészthetetlen? csak lassan emészthető, de a tojás is az.

nekem eddig mindig sikerült...

2013. jún. 30. 00:55
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Szeretem a tejszines gombalevest. a gombás lecsót, (ezt főleg szekfű gombával) rántott gombát, tejszines gombás pulykamellet, gombás spagettit, szoktam csinálni svédgombát is, az is isteni finom, pizzára feltétként, de a gyomrom néha nehezen tolerálja, sajnos.
2013. jún. 30. 07:33
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem azt mondta, h emészthetetlen, de mint gimiben is tanulta mindenki, tudja h a gomba sejtfalát kitin alkotja, amit nehezen emészhető és sokaknak emiatt fáj a gyomra a gombától.

Amúgy én sem szeretem, se az ízét, se az állagát, pedig nem vagyok válogatós. Egyszerűen undorodom tőle, mikor panírozom, akkor is olyan óvatosan fogom meg(nem tudom miért, hisz nem bánt:D)

2013. jún. 30. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:
A "nem szeretem a gombát" tábort erősítem, de miért lettünk lepontozva? Csak azért, mert más az ízlésünk? :D
2013. júl. 1. 13:03
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, itt mindenki lepontoz mindenkit, függetlenül a hasznos, haszontalan, helyes, helytelen választól. Én már nem is szoktam, tök felesleges.
2013. júl. 1. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:

# 15

A tojás nagyon is könnyen emészthető, az egyik leggyorsabban felszívódó fehérjeforrás. Az emészthetetlenség a nyers verzióra vonatkozik.

2013. júl. 1. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!