Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Annyi egyedülálló ember van....

Annyi egyedülálló ember van. Miért nem, vagy alig forgalmaznak 200g alatti őrölt kávét?

Figyelt kérdés
Ha forgalmaznak is, alig néhány helyen, és persze csak 1-2-félét. Azért jobb ez, mert az íze/illata még fémdobozban tárolva sem marad meg túl sokáig.

ápr. 22. 18:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
És azt próbáltad már, hogy pici jól záródó tárolódobozkákat veszel, és abban kiporciózva tárolod? Így megoldott a nyitogatás kérdése. Az Ikeában vannak ilyen kis pici dobozkák.
ápr. 23. 14:17
 22/31 A kérdező kommentje:
#21 Ez nemrég nekem is eszembe jutott, köszönöm, jó ötletnek tűnik. Van is itthon pár kisebb doboz. Legközelebb akkor rendes méretű kávét veszek. Most ugye ellentmondtam magamnak a tanácsokkal kapcsolatban, de remélem, a többiek nem haragszanak.
ápr. 23. 14:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Nálam hónapokon át van kb a dobozban, sohasem rohadt még el. :D Valamit nagyon szrul csinálsz, ha neked igen.
ápr. 23. 15:18
 24/31 A kérdező kommentje:
Olyat nem írtam, hogy elrohad, vagy hasonló, legfeljebb annyit, hogy már nem illata, hanem inkább szaga van ennyi idő után (napi nyitogatással), de azért nem büdös.
ápr. 23. 15:46
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

"Olyat nem írtam, hogy elrohad, vagy hasonló, legfeljebb annyit, hogy már nem illata, hanem inkább szaga van ennyi idő után (napi nyitogatással), de azért nem büdös."

Ez továbbra is a te képzelgésed eredménye, semmi más. Nem változik a kávé minősége 1 hónap állástól, főleg nem az ilyen bolti szaroké, mint a Tchibo.

ápr. 23. 15:49
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

"Olyat nem írtam, hogy elrohad, vagy hasonló, .."

"Tehát kb. másfél hónapig rohad a dobozban a kávé, mire elfogy"

ápr. 23. 16:01
 27/31 A kérdező kommentje:
Jogos, bocs, elfelejtettem. Mondjuk nem szagolgattam minden eddigi kávét a vége felé, majd talán teszek még kísérletet egy dobozzal is.
ápr. 23. 16:18
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Illy-nek van 125 grammos őrölt kávéja. De igaz, hogy ritka az ilyen kiszerelés. Nem szoktam ezt ajánlani, de lehet, hogy ez az az eset, (napi egy kávé miatt, meg úgy veszem ki, nem szeretnég magad őrölni, hanem minél egyszerűbb megoldást keresel) amikor a kapszulás kávé az ideális.
ápr. 23. 22:23
 29/31 anonim ***** válasza:
Vagy veszel egy vákuumfóliázót 6-8e Ft-ért és a neked tetsző adagokban kiporciózod a boltit.
ápr. 24. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:
Lidlben láttam mostanában 150 grammos őrölt kávét
máj. 22. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!