Annyi egyedülálló ember van. Miért nem, vagy alig forgalmaznak 200g alatti őrölt kávét?
Figyelt kérdés
Ha forgalmaznak is, alig néhány helyen, és persze csak 1-2-félét. Azért jobb ez, mert az íze/illata még fémdobozban tárolva sem marad meg túl sokáig.ápr. 22. 18:25
1/31 anonim válasza:
Vegyél szemes kávét és csak annyit darálj le egyszerre amennyit elhasználsz.
2/31 anonim válasza:
Fagyaszd le a frissen daraltat. Kiolvadva ugyanolyan.
Manu cafétol egyebkent 50 grammosakat is tudsz rendelni
3/31 A kérdező kommentje:
Ezek nekem is eszembe jutottak, és a fagyasztást is kipróbáltam, nem jött be. Köszönöm, de nem tanácsokat kérek.
ápr. 22. 21:12
4/31 anonim válasza:
Ha nem tanácsokat kérsz akkor a kérdésed értelmetlen. Adtunk helyet ahol forgalmazzák.
5/31 anonim válasza:
Egy kávéhoz 6-7 gramm kávé kell. Ha azt feltételezzük, hogy napi egy kávét iszik valaki, akkor 180-210gram kávéra van szüksége havonta. Nem értem a problémádat
6/31 anonim válasza:
Egyébiránt azért nem forgalmaznak kisebb kiszerelést, mert nincs rá kereslet. Attól, hogy szerinted lenne rá igény, a valóságban pont nincs rá igény. Pláne, hogy árban kb ugyanannyi lenne, mint a 200gr csomagolás.
7/31 A kérdező kommentje:
#5 Tehát kb. másfél hónapig rohad a dobozban a kávé, mire elfogy. Közületek bárki is meg szokta szagolni pár hét után? Vagy érezni az ízét a sok cukor mellett? Az a 150 g-os, amit szoktam venni 750 Ft-ért (amíg még lehet), mindenesetre a boltban is valószínűleg elfogy. A 250 g-os változat azt hiszem 1200 Ft. Miből gondolják, hogy nincs rá kereslet, ha nem is volt ilyenje a legtöbb forgalmazónak? Inkább megszokásnak tűnik ez a kínálat. Azért köszönöm az eddigi válaszokat.
ápr. 23. 07:55
8/31 anonim válasza:
Kérdező,
Nálam nem rohad a dobozban a kávé. Ha nálad igen, akkor rosszul tárolod. Az nem a gyártó hibája. A piackutatas eredmenye amúgy az, amiből azt gondolják, sőt, tudják, hogy az a kereslet, ami az általad igenyelt mikro csomagolásra lenne olyan minimális, hogy nekik nyereséget nem termelnek, sőt, veszteséges lenne.
Egyébként vegyél kapszulas gépet, amellett nem kell az őrölt kávé kiszerelésén problémázni.
9/31 A kérdező kommentje:
Lehet, csak eddig nem hallottam ilyen kutatásról. Egyébként bármiben tárolhatod, ha naponta kinyitod akár többször.
ápr. 23. 08:18
10/31 anonim válasza:
Ha naponta kinyitod, pláne többször, akkor nem értem hogy nem fogy el 200gr kávé nálad egy hónap alatt. Naponta többször az minimum 2 alkalom, bar nálam a többször szó legalább hármat jelent. Egy kávé még mindig 6-7 gramm. Egy hónap alatt egy kávéval 180-210gram kávé fogy egy hónap alatt, kettővel meg épp a duplája. Még mindig nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!