Annyi egyedülálló ember van. Miért nem, vagy alig forgalmaznak 200g alatti őrölt kávét?
Nem romlik meg felbontva sem hosszú ideig.
Tchibo family van 100 grammos kiszerelésben is vagy kávé boltokba darálnak is
#12 Linkelnél kérlek akkor felmérési eredményeket, vagy csak gondolod, hogy vannak ilyenek? Amúgy is írtam, hogy van néhány.
#13 Létezik a világban ilyen? Ez fantasztikus, majd rendelek egyenesen Etiópiából.
#14 Kösz, ezek között van néhány jó, néhány horror árú, a többi vacak.
#15 A Tchibo-t ismertem, kösz.
Nem úgy szólt a kérdés, hogy vannak-e ilyenek ("Miért nem, vagy alig forgalmaznak 200g alatti őrölt kávét?"), mert tudtam, hogy vannak, írtam is, csak nem sok, és nagyon kevés helyen, a márkásak közül csak a Tchibo mer ilyeneket forgalmazni, de a saját üzletükben sem láttam. A Lidlnél is van saját márkás. Még egyszer köszönöm, azt hiszem, kár a gőzért a részemről.
"Linkelnél kérlek akkor felmérési eredményeket, vagy csak gondolod, hogy vannak ilyenek?"
Nem linkelek semmit, lévén ezeket a cégek saját belső használatra készítik, neked nincs közük hozzá.
"Létezik a világban ilyen? Ez fantasztikus, majd rendelek egyenesen Etiópiából."
A kerdesed az volt, miért nem forgalmaznak. A linken látható, hogy de, van aki forgalmaz. Nem volt követelmény, hogy Magyarországon legyen fizikailag.
"Kösz, ezek között van néhány jó, néhány horror árú, a többi vacak."
A jó és a vacak abszolút szubjektív szempont, na horror ár meg válasz q kérdésedre, hogy miért nem forgalmaznak többet.
Miért nem opció egy kávédaráló beszerzése? És így reggelente frissen darálhatod.
Én olyat vettem, amin mákot és fűszert is lehet darálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!