Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Van bármiféle élettani hatása...

Van bármiféle élettani hatása annak ha a kakaós tejet melegítem vagy hidegen iszom?

Figyelt kérdés
"Forró kakaó vs hideg kakaó", melyik a "jobb"?

2022. márc. 20. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Imádom a Nesquik kakaót, amióta eszem tudom csak azt iszom és nem unom meg. Semmi nem ért még a nyomába. Gyerekkorom óta, és amióta felnőtt vagyok mindig van itthon mint a só. Csakiséskizárólagosan hidegen iszom. Szerintem 3 nagyon púpozott teáskanál ami a bögréjébe (igen, természetesen nekem is van:) bele illik tenni. Ha félliteres söröskorsóban iszom abba meg 3 nagyonpúpos evőkanállal teszek vagy 5 csapottabbal.
2022. márc. 21. 02:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Mi a manó, fél liter tej egy huzamban ? :D

Köszi a tippeket amúgy!

2022. márc. 21. 02:49
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Én 3 deci tejszínhez teszek a 20-22%-os kakaóból 5 evőkanállal és mikrózom habbá. :D De min. 2 púpos kell 3 deci tejhez, hogy ne olyan neszkvik szintű legyen! Hidegen a por kevésbé oldódik, nem adja ki a színét rendesen.
2022. márc. 21. 06:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szomjas vagyok, és megkívánok egy bögre kakaót, azt hidegen iszom, ha étkezéshez készítem, akkor csakis melegen, úgy jobban esik. 3 teáskanállal rakok bele.
2022. márc. 21. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
11-es, csakhogy így nem tudod, hogy milyen valójában az igazi kakaó, amit kakaóporral és cukorral készítesz. Nem olyan íze van, mint a Nesquik-nek.
2022. márc. 21. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15# de, tudom, hogyne tudnám. Az is nagyon finom, imádom azt is, annyi, hogy valamiért a nesquik azzal a jellegzetes ízével teljesen megfogott.
2022. márc. 21. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Melegben jobban esik a hideg kakaó, de jobban hűt ha forrón iszod, a belső-külső hőség miatt jobban izzadsz -> lehűlsz. Feltéve persze, ha van is lehetősége elpárolognia az izzadságnak, pl.: esőerdőben várhatóan nem lesz.
2022. márc. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!