Szerintetek érdemes megvenni a Pöttyös kakaós tejet?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondták hogy kifejezetten hasznos dolog,és finom,bár elvileg a csomagolás kicsit túlcsicsázottra sikerült. Viszont hallottam róla olyat is hogy nem vált be,és rossz hatásai voltak. Szerintetek megvegyem?:|2021. szept. 16. 21:00
1/20 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Nálunk bevált, finom.
2/20 anonim válasza:
Hűb+, te aztán keményen dilemmázol egy 220Ft-os vásárláson.
Szerintem bármelyik piaci, vagy otthon készített kakaó kenterbe veri.
3/20 anonim válasza:
Mi van benne ami a rendes otthoni kakaóban nincs? Csak kíváncsi vagyok.
4/20 anonim válasza:
4 tagú család vagyunk, mindegyikünk kortyolt egyet aztán kiöntöttük a fenébe
5/20 anonim válasza:
Nekem nem ízlett túlzottan, jobb ha magadnak keversz kakaót.
6/20 anonim válasza:
Mi a hasznos rajta kerdezo? Milyen rossz hatasa lenne? Nem ertem.
Cukros kakao, semmi extra.
7/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem ízlett. De most itt hiába írjuk le a véleményünket, kóstold meg aztán döntsd el te magad.
8/20 anonim válasza:
Finom de baromi édes. Muszáj voltam önteni hozzá egy kis tejet mert összeragadt tőle a szám. Semmilyen rossz hatást nem tapasztaltam. Megéri kipróbálni, ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be. :)
9/20 anonim válasza:
Uristen! Ne vegyel Pottyos kakaos tejet ebben a virusos idoszakban, mert pottyos leszel a himlotol :)))) Kakaos himlo egy sulyos betegseg, sulyosabb mint a Soros terv :DDD
10/20 anonim válasza:
Nekem a sima túl édes, viszont a cukorcsökkentett ízlett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!