Van bármiféle élettani hatása annak ha a kakaós tejet melegítem vagy hidegen iszom?
Figyelt kérdés
"Forró kakaó vs hideg kakaó", melyik a "jobb"?2022. márc. 20. 21:29
1/17 anonim válasza:
Semmilyen élettani hatása nincs a meleg kakaónak, egyszerűen van aki így, van aki pedig úgy szereti.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
És mi az arányszám, egy (Nesquik) bögre tejhez hány teáskanál kakaót illik hozzáadni?
2022. márc. 20. 21:43
3/17 anonim válasza:
Amennyivel ízlik neked. Nincs olyan, hogy mennyit illik.
5/17 anonim válasza:
Én melegen szoktam inni, egy nagy evőkanál porral
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a véleményeteket!
2022. márc. 20. 22:57
7/17 anonim válasza:
,,És mi az arányszám, egy (Nesquik) bögre tejhez hány teáskanál kakaót illik hozzáadni?"
Milyen a nesquik bögre?
8/17 A kérdező kommentje:
Google-be írd be, átlagosnak mondanám, még anno ilyen 2 kilós csomaghoz kaptam.
2022. márc. 20. 23:52
9/17 anonim válasza:
A meleg felmelegít, a hideg meg lehűt. Ennyi az élettani hatása. Melegben jobb hidegen inni. Bár a hideg a fogaknak nem tesz jót.
10/17 anonim válasza:
Én világéletemben igazi kakaó porral ittam, semmi granulátum, meg cukrozott izé.
Tejet forralni, majd belefőzni a kakaóport, utána cukrozni, meg a tetejére vastagon tejszínhab és vajas kalács. 22 éves koromig ez volt a reggelim és vacsorám.
Ha jól akarsz aludni, este meleg kakaót igyál. Remek altató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!