A nestlé kakaós tejitala mikor jár le?
ÚRISTENMÁRCSAKKÉTHETEDVANMEGIN
Honnan jönnek ezek a kérdések?
Anyámborogass! :-DDDD
Teljesen törvényes módon a lejárat napjáig árulhatják az élelmiszertermékeket a boltban. Ha még 16 nap van a lejáratig, mit kifogásolsz ezen????
A tejes termékek nem állnak el évekig!Tehát nem hónapok óta van a boltban!
Miért,nem fogy el 16-áig?
3as vagyok.
Kaptam egy levelet, valószínűleg a kérdezőtől, miszerint több megértést kívàn,illetve én és az anyukàm is mielōbbi halàlàt kívànja.
Kedvesem, aki ennyire életképtelen az csak ne vàrjon el màs emberektől semmit 🙋♀️
7: annyira tipikus...
Feltesz egy bornírt kérdést, aztán mikor mindenki rámutat a hülyeségére, akkor elkezd priviben gyalázkodni.
Pffff.....
Az nem azt jelenti, hogy utána megromlik, hanem azt, hogy a gyártó addig garantálja, hogy a minősége olyan lesz, amilyet ő gyárt.
Például ha egy csoki lejárt, valszeg kiül rajta a kakaóvaj. Ettől még közel sem romlik meg, addig még évek vannak hátra. Pláne az agyon cukrozott dolgoknál. Minőségét megőrzi/lejárat dátuma és a megromlás két külön dolog. Nem érdemes ezen komplikálni. Egyébként nem értem, így is van még addig mától számítva 10 napod, az ember meg a két decis italokat nem arra veszi, hogy hetekig tartogassa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!