3in1 instant kávéba miért kell még cukor?
Nekem a 3 in1 már eleve szinte ihatatlan. Annyira édes, össze ragad tőle a szám.
Gondolom annyi cukrot raknak bele, hogy a fogyasztók közül a lehető legtöbb embernek megfeleljen az édesség mértéke. Az most egy más kérdés, hogy én egy kicsit keserűbben te meg édesebben szereted.
Én mindenfajta kávét szeretek, 3in1 is rendszeresen fogy, de azokból ritkább az, amelyikhez még kell cukor, Spar saját márkás, Casablanca, és az Omnia 3in1-be kellett, mert nem igazán lehet bennük érezni, a többi viszont kellően édes önmagában is, nem kell hozzájuk plusz cukor (Coop saját márkás, Nescafé, Ricoré, Bravos, Mokate, Jacobs, Cafetero)
Mellesleg: lehet hogy tévedek, de kávéban az "instant" kifejezés inkább csak a granulátum kávéra használatos, a 3in1 az más!
A barista haverod még nem átkozott ki?
A 3in1 nem jó. Elcseszett valami, a 2 in1 iható és annyi cukoral tolod meg amennyivel akarod.
Számomra inkább az a kérdés, ha nincs cukor a 2in1-ben, akkor mi van benne, ha ugyanannyi a töltet tömege? Tételezzük fel, hogy a kávétartalom ugyanaz és ugyanannyi, a tejpor szintén ugyanaz és ugyanannyi. De a többi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!