3in1 instant kávéba miért kell még cukor?
Mostmár kíváncsi vagyok. Ismersz mást is aki cukrozza az instant kávét?? Vagy van itt még ilyen??
Soha az életben nem raktam bele cukrot. Ha valamiért nem ízlett vettem másikat. Inkább az olyat szeretem ami jobban erősebb kávés ízű. A 3in1 kávék nekem túl édesek. Nem az, hogy még cukrozzam.
A rendes kávét hogy szoktad inni, ha iszol egyáltalán?? Én pl feketén.
Közben rájöttem hogy nem jól tettem fel a kérdést.
Kifejtem, hogy mire gondolok.
Van az omnia 3in1 classic, aminek 12,7% az instant kávé és 70% a cukortartalma. Gyakorlatilag csak cukorból áll az egész, ha így nézzük, mégis kell még hozzátenni legalább egy kanállal, hogy értelmes íze legyen. Ugyanez a tapasztalatom a Mokate és más márkák classic jellegű instant kávéival is (egyedül a Nescafe kivétel, abban a 3in1 az tényleg édes).
Az omnianak van egy másik 3in1 kávéja is a 3in1 café au lait (sárga címkés). Ennek a cukortartalma csak 15% és az instant kávé tartalma is 15%, mégis édes... Nem kell hozzátenni cukrot.
Egyszerűen nem értem, hogy ha valaminek nagyobb a cukortartalma, akkor ahhoz miért kell még hozzátenni? A másik fajtában meg alig van cukor és mégis édes... Ez hogy lehet?
A classic inkább a rendes kávé ízű szokott lenni, ami már színes az még külön ízesített és teljesen máshoz húz.
Nekem még a legtöbbnél a classic is kissé édes ilyen instant kávékból, mert ez kissé ilyen szükség megoldás nálam, ha ilyet iszok, de a rendes kávé élményhez vagyok szokva. Azonban ott se mindegy milyen kávét veszel, gyengébb vagy erősebb pörkölésűt, mert más más íze van.
Nem kell bele.Legalábbis nekem nem.De van aki az instant Nesquik kakaóba is tesz még külön cukrot.Pedig az már eleve édes.
Én még a tejeskávéba sem teszek cukrot.Nekem az az édesség elég amit a tej ad hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!