Az úgy jó, ha az instant kávé port felöntöm vízzel és megmikrózom?
Figyelt kérdés
Elsősorban a Nescafe classic és a Nescafe 3 az egyben-re gondolok2021. okt. 4. 17:06
2/8 anonim válasza:
Nekem nem oldódik fel, ha hideg vízbe teszem, aztán ha úgy mikrózom meg, akkor sokáig kell kevernem, hogy ne legyen csomós. Ezért én először a csésze vizet mikrózom forróra, és úgy teszem bele a kávéport.
3/8 anonim válasza:
Nekem az a megoldás jött be, hogy mikrózott vizet öntök lassan egy másik pohárba, amiben a por van és elkeverem. Nem túl guszta, ha a forró vízbe beleöntöm a kávéport, persze utána keveréskor eloszlik, de lehet én túl finnyás vagyok.
4/8 anonim válasza:
Én kétféleképp szoktam csinálni.
Egyik, ami a leggyorsabb, kavargatom meleg vízben :D
A másik az, hogy a víz negyedét ráöntöm, kis kézi tejhabosítóval felkeverem, így kicsit capucchino szerű lenne :D és hozzáöntöm a maradék vizet, majd elkeverem, ezt nagyon szeretem, de picit időigényesebb, de nagyon finom
5/8 anonim válasza:
Tök mindegy mi a menete.
Kávé, víz, mikro
Víz, kávé, mikro
Víz, mikro, kávé
6/8 anonim válasza:
Pont úgy jó! Miért, lehet másképp is csinálni? (cukor, stb. leszámítva)
Amúgy tudtommal az instant az csak a granulátum kávé, 3 az egyben -re nem használják ezt a kifejezést!
7/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, mert vannak olyanok akik nem mikróban hanem gázon melegíti, ezért kérdeztem, hogy így is jó-e
2021. okt. 5. 20:53
8/8 anonim válasza:
7
Bocs, de ehhez a kérdéshez mennyire kell életképtelennek lenni?
Igen, melegítheted a mikróba, a gázon, de a napon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!