Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lány elhív engem...

Ha egy lány elhív engem valahova (randiszerűség) akkor honnan tudjam nem átverés-e?

Figyelt kérdés

Ha egy lány randira hív (nem így mondja h randi de mi más lenne megkérdi nem mennék-e el vele egy taco bárba...) akkor honnan tudhatom nem átverés-e az egész? Igent mondok aztán el se jön aztán röhög otthon rajtam hogy én meg ott várom?

Nem történt meg mert nem hagytam teret ennek nemet mondtam .

Hívott már koncertre is arra is nemet mondtam de annak nem volt randiszaga mert egy koncert 10000+ ember hát azt amúgy is kihagytam volna. Utálom a tömeget.

Szóval honnan tudhatom egy meghívás nem átverés-e?

2019. márc. 15. 19:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én mindent elhiszek. Lehet így van ahogy írod. Csak azt nem értem mit kockáztatsz. Azt mondod úgyse vagy egy olyan akit hűde kedvelnének mások, magadat sem tartod valami sokra, ez alapján nem érthető ki előtt mit veszíthetnél. Elmész, és nincs ott. Mi változik az eddigiekhez képest?
2019. márc. 15. 20:56
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz. A válaszaid alapján erős önértékelési problémákkal küzdesz és ez a jövőben az összes kapcsolatodra ki fog hatni.
2019. márc. 15. 21:35
 23/30 A kérdező kommentje:

"ez a jövőben az összes kapcsolatodra ki fog hatni."

Miből gondolod hogy valaha is lesz kapcsolatom? 20 elmúltam és eddig se volt soha, ezután is épp annyi lesz mint eddig.

Szerintem.

2019. márc. 16. 09:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Mert így állsz hozzá. Fel fogja adni ez a lány is, és a következő is.
2019. márc. 16. 11:49
 25/30 A kérdező kommentje:

És akkor hogy álljak hozzá?

Hogy másképp? nem tudom elhinni hogy valaki engem elhív bárhova is komoly szándékkal. nem tudom.

Azt hogy át akar verni röhögni akar rajtam na azt simán elhiszem viszont.

2019. márc. 16. 11:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Na, én már 48 éves vagyok, és megosztom veled az egyik legfontosabb bölcsességet az életről, amire rájöttem. :) Jó döntést úgy kell hozni, hogy mérlegeled előtte a lehetséges nyereséget és a lehetséges veszteséget. Ebben az esetben nulla veszteséged lehet (az hogy az egód sérül, az csak ante fejedben van, a te gondolkodásodtól függ, tehát nem valódi veszteség, csak te képzeled annak), ellenben rengeteget nyerhetsz: a legrosszabb esetben is randitapasztalatot, ami úgy kell neked, mint egy falat kenyér, jobb esetben meg egy jó rövid- vagy hosszútávú kapcsolatot.

Legeslegrosszabb esetben meg sétáltál egyet, azzal sincs semmi gond, időd van, kimozdulni meg jó.

2019. márc. 16. 12:15
 27/30 A kérdező kommentje:

Ezt mind aláírom így van oké. de akkor se döntenék most se másképp.

Akkor is nemet mondtam és ha most kéne döntenem most is azt mondanék.

Minden okoskodásod csak elvi szinten igaz mert az alkoholista is tudja hogy abba kell hagynia az ivást és abbahagyja? nem.

2019. márc. 16. 12:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Amúgy amikor azt mondtam, hogy minden kapcsolatodra ki fog kapni, akkor beszéltem a munkakapcsolataidról, a barátaidról és a szüleidről is.

Ma még "csak" nemet mondasz egy randevúra, de lehet tíz év múlva azért nem fogsz összebarátkozni a kollégákkal, mert mind "kibeszélnek a hátad a mögött". Ugyanezért lehet nem fogsz hazajárni a szüleidhez.

Az írásodból lejövő önképed és emberekhez való hozzáállásod alapján szerintem érdemes lenne beszélned valakivel, aki segít feldolgozni azokat az élethelyzeteket, amiken mindenki átesik.

Tiniként én is mindig azt gondoltam, hogy kibeszélnek a hátam mögött. Hogy mindenki rosszat gondol rólam és selejtes vagyok. Elmentem egy pszichológushoz és rájöttem, hogy igen vannak emberek, akik rosszat gondolnak majdnem mindenkiről, de az emberek többsége rendes, segítőkész és nem beszél ki a hátad mögött. Azóta boldogabb vagyok sok dologgal kapcsolatban és szeretném, ha te is jobban éreznéd magad, mint amilyennek az írásod alapján tűnsz.

2019. márc. 16. 12:54
 29/30 A kérdező kommentje:

"de lehet tíz év múlva azért nem fogsz összebarátkozni a kollégákkal,"

Már most is vannak kollegáim mert egyetem mellett melózok és naná hoyg nem bratyizok velük melózni járok a melóhelyre. És még az se érdekel ha kibeszélnek a hátam mögött ők idegenek azt beszélnek amit akarnak. leszarom őket.

2019. márc. 16. 12:59
 30/30 anonim ***** válasza:

Oké, most visszaolvastam, hogy igaziból nem szeretnél barátnőt se most se 10 év múlva.

Ebben az esetben szerintem nem kell tudnod megmondani, hogy átverés-e a randira hívás. Egyszerűen közöld minden lánnyal, hogy te nem szeretnél párkapcsolatot.

Nekem úgy tűnik, hogy elsajátítani a kérdés eldöntéséhez szükséges készségeket és önbizalmat jelentős kihívás lenne számodra. Ha nincs igényed a változásra és neked a mostani állapottal csak ez a problémád van, akkor szerintem nem érdemes több évig gyakorolni rá, hogy meg tudd válaszolni.

Egyszerűen engedd el, és légy boldog.

2019. márc. 16. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!