Hogyan? Mit tehetek ellene?
Nagyjából 3-4 éve egy lány rendszeresen a rosszhíremet kelti az iskolában, előttem meg jópofizik. A lány nővére szerint bűnronda vagyok, és unszimpatikus.
Egyszerűen nem tudom elengedni a fülem mellett.
Mit tehetek? Annyira nyomasztó hogy az iskolatársaim is elfordultak tőlem, és még az is utál akivel egy szót sem váltottam..
Az illetővel esélytelen, hogy beszéljek mert én is csak hallásból tudtam meg mit művelt a hátam mögött. Ha a szemébe mondom csak rosszabb.
Hogy dolgozhatom fel, hogy vegyem félvállról?
Tehát alá akarja ásni az életedet, érzelmi reakciót kiváltani, kibillenteni a helyzetedből.
Próbáld lazån kezelni helyzetet feszültség nélkül.
A hülyékkel van hogy csak egyszerű tőmondatokban érdemes beszélni, ha sértegetnek, akkor pedig nyugodtan/higgadtan tükrüzd vissza a reakcióikat, de lehet hogy nem lesz elég csak egyfajta érzeteire, tehát az érzelmeire egyféleképpen hatni.
Ha nyilvánosan megalázod, akkor a legesélyesebb hogy abbahagyja. Tekinthetsz rá úgy, mint a szükséges járulékos veszteségre ahhoz, hogy abban az iskolában legyenek barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!